2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم علایمتون چی بود؟ سینتون درد داشت؟

واسه من یهو پشت یکی از کیستهام یه چیز مشکوک دیده شد که فرستادن نمونه و ام آر آی فهمیدن بللللله که عمل کردم در آوردم بعد پرتو درمانی کردم الانم دارو مصرف میکنم. من خداروشکر زود فهمیدم

من ۴ سال قبل که بچم شیر میدادم شیرم زیاد بود تو یه کس از سینه هام شیر جمع شد و شد کیست تب و لرز کردم و اینا تا اینکه با دارو کوچیکتر شد ولی از بین نرفت حالا هر چند ماهی عفونت میکنه سینم درد داره دردش میزنه به دستم و پشت شانم

ببخش عزیزم با مامو مشخص میشه؟ علائمت چی بود؟

مال من با سنو دیدن پشت یکی از کیستها یه چیز مشکوکه که فرستادن نمونه برداری و ام آر آی و بعد قطعی شد عمل کردم در آوردن بعد هم درمانهام شروع شد

مال من با سنو دیدن پشت یکی از کیستها یه چیز مشکوکه که فرستادن نمونه برداری و ام آر آی و بعد قطعی شد ...

دردم داشتی؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی