2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اکه پول و حامی داری که تا پزشکی بخونی و طرح بری و اینا ده سال حمایتت کنه بعدشم حوصله داری تخصص بخونی یعنی از الان تا پونزده سال بعد فکر تحصیل باشی و حمایت مالی داشته باشی استرس هزینه ی تحصیل و زندگی نداشته باشی پزشکی خوبه در غیر این صورت کامپیوتر بهتره چون زودتر به بازار کار و پول میرسز و مستقل میشی. خودت نگاه به شرایطتت بکن.

اکه پول و حامی داری که تا پزشکی بخونی و طرح بری و اینا ده سال حمایتت کنه بعدشم حوصله داری تخصص بخونی ...

ممنون از نطر مفیدت

حالا پزشکی هم نباشه مثلا آزمایشگاه آزاد وکامپیوتر رامیشه نطرتو بدونم

البته من خانمم برای کسی پرسیدم

حق باشماست
خیلی پولدارکه اصلا نداره ولی باکلی قرض  وقله ونخوری ووام شاید بشه

خب حداقل بره پیراپزشکی آزاد بخونه 

شهریش کمتره 

نه یهو کسی که می تونسته پزشکی بخونه بره پیام نور

بعدا حسرت میخوره

نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم   
والا تو پزشکی تا به پول برسی بچهات نوه دار شدن

واقعا 

حالش برای بچه هاشونه 

دکتر تا بخواد درسش تموم بشه مطب بزنه جا بیوفته پیر شده رفته 

هزینه هاشم که نگم 😓

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
خب حداقل بره پیراپزشکی آزاد بخونه  شهریش کمتره  نه یهو کسی که می تونسته پزشکی بخونه بره ...

یعنی منظورت اینه مثلا آزمایشگاه دانشگاه آزاد بهتراز کامپیوتره؟

حق باشماست
واقعا  حالش برای بچه هاشونه  دکتر تا بخواد درسش تموم بشه مطب بزنه جا بیوفته پیر شده رفته ...

میشه آزمایشگاه راهم دربارش نظر بدی؟

مقایسش کن با کامپیوترلطفا

حق باشماست
خب حداقل بره پیراپزشکی آزاد بخونه  شهریش کمتره  نه یهو کسی که می تونسته پزشکی بخونه بره ...

هرچند اونی که پزشکی آزاد میاره 

میتونه پیراپزشکی دولتی بخونه 

اگه رتبش در حد فیزیوتراپی باشه چرا بره پیام نور کامپیوتر ؟

فیزیو هم عالیه

نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم