2777
2789
عنوان

از زیارت عاشورا حاجت گرفتین؟

104 بازدید | 11 پست

یا در کل چه دعایی رو خوندین که حاجت گرفتین؟؟خییلییی زوودد

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر بار تو اوج ناراحتی و با دل شکسته زیارت عاشورا خوندم،دست خالی نموندم،خیلی زود نتیجه گرفتم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
من هر بار تو اوج ناراحتی و با دل شکسته زیارت عاشورا خوندم،دست خالی نموندم،خیلی زود نتیجه گرفتم

خوشبحالتون 

منم گرفتم ولی حاجتم کامل نشده هنوز🙂💔🤍💚💚💚💚💚

من چرا اسمتونو مجتبی خوندم😂🤦🏼‍♀️

من چرا اسمتونو مجتبی خوندم😂🤦🏼‍♀️

خخخخ همه همینجوری میخونن،البته اول اسم شوهرم رو با اول اسم خودم ترکیب کردم خیر سرم خلاقیت به خرج دادم( مجتبی و طاهره =مجیتا

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
خخخخ همه همینجوری میخونن،البته اول اسم شوهرم رو با اول اسم خودم ترکیب کردم خیر سرم خلاقیت به خرج داد ...

خوشبخت باشین الهی گلم🥰🥰🥰

خوشبحالتون  منم گرفتم ولی حاجتم کامل نشده هنوز🙂💔🤍💚💚💚💚💚

حاجتت چیه گلم؟ برای ازدواجه؟

فکرکنم شرایطت مثل منه🥺 هرچی دعا و ختم و نذر بوده انجام دادم و دارم انجام میدم... برام دعا کن🥲

الانم چله حق شناس رو دارم انجام میدم

حاجتت چیه گلم؟ برای ازدواجه؟ فکرکنم شرایطت مثل منه🥺 هرچی دعا و ختم و نذر بوده انجام دادم و دارم ان ...

اره عزیزم منم واسه ازدواجم

چهارساله گیرم

ولی امام حسین خیلییییی مهربونن هااا

خیلیییی

ازشون بخواه

حتما عزیزم دعا میکنم