2777
2789
عنوان

بیز یا لدورا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 23 پست
باشه همون سفارش گرفتن رو هیچ کس راضی نمیشه محصول بد بخره من خودم از خاله شوهرم شامپو بیز گرفتم قوطیش ...

بجون دخترم از فامیلامون مدتی تو این شرکتا بود براش اسکرین شات رضایت مشتری میفرستادن تا بذاره استوری تا ببین سفارش بدن بقیع

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بجون دخترم از فامیلامون مدتی تو این شرکتا بود براش اسکرین شات رضایت مشتری میفرستادن تا بذاره استوری ...

اون فک نمیکنم اشکالی داشته باشه چون بلاخره وقتی یه پیجو تازه تاسیس میکنی و کارتو شروع میکنی هنوز که ازت خرید نکردن تو رضایت واقعی داشته باشی بزاری استوری...مردمم تا نبینن تو پیجت رضایت هس خرید نمیکنن... پس باید از یه جایی شروع کنن دیگه

اون فک نمیکنم اشکالی داشته باشه چون بلاخره وقتی یه پیجو تازه تاسیس میکنی و کارتو شروع میکنی هنوز که ...

آخه به دروغ ک نمیشه کارکرد و هنوز چیزی ازت نخریدن رضایت مشتری بذاری استوری . البته خودت بدت نمیاد ها من کاری ندارم فقط خواستم راهنماییت کنم .خدانگهدار 

ببین الان هرکاری بخای بکنی همه ازت سابقه کارومدرک میخان .ولی اینا هیچکدوم وبقول خودت تو ده جلسه همه ...

بدون هزینس چون اگه من کارم بگیره فروش کنم به خودشم میرسه دیگه...پیشرفت من پیشرفت اوناس...

بعدش من ۱۸ سالمه تازه درسم تموم شده جایی تاحالا کار نکردم نمدونم دیگ چیکا کنم

آخه به دروغ ک نمیشه کارکرد و هنوز چیزی ازت نخریدن رضایت مشتری بذاری استوری . البته خودت بدت نمیاد ها ...

خب وقتی مردم رضایت تو پیج نبینن مگ خرید میکنن که اول کاری آدم بخواد رضایت واقعی داشته باشه حرف من اینه

بهت وعده پولو ماشین و خونه دادن درسته؟

نه من یک جلسه باهاشون صحبت کردم که گفتن اگه دلت میخواد کار کنی خوشحال میشیم....گفتم حقوقو اینا چطوریه گفتن همه چی بستگی به خودت داره الان نمیتونیم بهت چیزی بگیم پس فردا بگی چرا پس نشد هرچقد زحمت بکشی همونقدم پول در میاری