2777
2789
عنوان

بیز یا لدورا؟؟؟

542 بازدید | 23 پست

رفیقام تو هردو هستن بهم گفتن برم عضو شم پیج بزنم و مشاوره بدم

لدورا محصولات پوست و مو 

بیز مشاوره محصولات ترک اعتیاد 

بنظرتون کدوم خوبه؟تجربه ای دارید؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچ کدوم جفتشون کلاه برداریه باید به همه التماس کنی ازت خرید کنن تا پولت برگرده

از اونا نیس که خرید کنی بد بفروشی ...اصلا نیاز نیست خودم خرید کنم 

سفارش میگیرم شرکت ارسال میکنه

می‌دونی شب روز نمی‌ذارن بخوابی بطور فشرده برات آنلاین کلاس میذارن که فقط دروغ بگی

برای چی دروغ من از شامپو ضد ریزش،روغن آرگان،آبرسان و خیلی چیزای دیگشون یکی دو ساله استفاده میکنم خیلی راضیم....

البته اگه مشاوره خوب انجام بشه و مخصوص پوست خود طرف محصول بدی وگرنه ک تاثیری نداره

از اونا نیس که خرید کنی بد بفروشی ...اصلا نیاز نیست خودم خرید کنم  سفارش میگیرم شرکت ارسال میک ...

باشه همون سفارش گرفتن رو هیچ کس راضی نمیشه محصول بد بخره من خودم از خاله شوهرم شامپو بیز گرفتم قوطیشم سیاه بود همه ی موهامو ریخت چند ماه طول کشید موهام دربیاد چقدر هم به شوهرم غر زدم که خالت منو تو رودروایسی قرارداد

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

باشه همون سفارش گرفتن رو هیچ کس راضی نمیشه محصول بد بخره من خودم از خاله شوهرم شامپو بیز گرفتم قوطیش ...

بیز که کلا کلاهبرداریه شنیدم....ولی از برند لدورا یکی دوساله استفاده میکنم هم شامپو ضد ریزش هم آبرسان هم ضد آفتاب و خیلییی راضیم...

اگه مشاوره خوب انجام بشه طبق پوستت طرف بهش محصول داده بشه خیلییی محصولاتش خوبه اگه همینطوری الکی بخوای رد کنی یه چی بدی ک هیچی