2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوالای دوست پسر رو جواب نمیدم ببخشید  توام نه

میشی خصوصیات ظاهری یا باطنی مو بگی

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزم هیچی دقیق نمیشه توصیف کرد  تن مایه سبز یا کالباسی داره  تپلی؟ بهت میگن بامزه ای&n ...

اره بهم‌میگن بامزم ...

خب میشه بگی همسرم کی کارو بارش اوکی میشه ؟!

لکنت پسرم کی خوب میشه جیکار کنم براش؟!

یکم از زندگیم بگو😞💔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ابی یا سفید،

درست بود سفید ❤

میشه بگی کار همسرم کی اوکی میشه؟

لکنت پسرم کی خوب میشه؟

چرا خونمون مستاجر نمیاد یا بفروش نمیره خسته شدیم از اینجا😞

نه /خواهر اونارو حسم از اول درست نمیگه ولی مثلا بپورسی این کار میشه یا نه اونارو معمولن درست میگم

مرسی خواهری ❤

کار همسرم کی اوکی میشه ؟!

لکنت پسرم کی خوب میشه؟!

حسم میگه اون اون پشیمونه دوس داره دوباره زندگی کنه وکارهای گذشته رو هم یه حرفایی میزنه از یاد ببری و ...

از چه لحاظ زود تصمیم نگیرم برگشتن ومیگین

انقدر خنگه که با انکار من عصبانی تر میشم🤦‍♀️🙁

والا لباس اینارو درست حسم نمیگه فکنم ابی

کار همسرم کی خوب میشه؟

لکنت‌پسرم کی خوب میشه؟

اره بهم‌میگن بامزم ... خب میشه بگی همسرم کی کارو بارش اوکی میشه ؟! لکنت پسرم کی خوب میشه جیکار کنم ...

عزیزم خب من نمیشناسمت ک اینارم با احتمال کم میگم واقعا سخت تشخیص میدیم از پشت گوشی 

حس ششم ینی تو چشم طرفت نگاه کنی در موردش حرف بزنی 

پسرتو گفتار درمانی ببر اوکی میشه 

بهش تخم کفتر بده