2777
2789
عنوان

پدر

114 بازدید | 8 پست

پدری که شش فرزند داره و الان پیره ، وضع مالیش خوب بوده ، اعتیاد به تریاک داره و مشروب می خوره ، در جوانی همیشه با رفقا به تفریح و بر و باغ و گاهی خانم بازی گذرونده و همیشه ولخرج و اصلا به فکر اینده ی خودش و زن و بچش نبوده و الان ۸۰ در صد داراییش رو از دست داده و دیگه گوشه گیر شده و با هیچ کس رفت و امد نمی کنه

ایا این پدر به عنوان یه پدر عیاش شناخته می شه ؟

ایا فرزندان اخر می تونن حس خوبی به این پدر داشته باشند ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در هر صورت احترام بهش واجبه و فرزندان حتی اجازه یه اخم هم ندارن وگرنه پیش خدا باید پاسخگو باشند.تو دنیا هم خیر نمی بینند.اگر هم کوتاهی در حق فرزندان کرده باشه اون یه حقی هست که بر گردنش هست.اگه میتونین به حرمت پدر بودنش ببخشید وگرنه اون دنیا خدا رسیدگی می‌کنه .بازم میگم طبق آیات قرآن فرزند حق بی احترامی توهین و حتی ٱف گفتن هم نداره

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

ابدا

با احترام به تمام پدر و مادرهای خوب و فداکار

واژه مدر و مادر اصلا به خودی خود مقدس نیستن

و خیلی بستگی داره که عملکردت به عنوان پدر و مادر چطور بوده باشه

وگرنه بچه به دنیا آوردن هنر نیست.زحمتشم باید بکشی چون تو به زور به دنیا آوردیش پس اونم منتی نداره!

ولی اگه پدر و مادر خوبی باشی مقدسی

در هر صورت احترام بهش واجبه و فرزندان حتی اجازه یه اخم هم ندارن وگرنه پیش خدا باید پاسخگو باشند.تو د ...

یه زمانی منم تین طوری فکر می کردم به قول شما طبق همون قرآن

ولی ما خودمون عقل دارین

میشه بگید این پدر چه زحمتی کشیده؟ اگرم کشیده خب مسئول بوده! بچه ها رو ما به دنیا میاریم به خاطر خودخواهی خودمون! لطفی به اونا نمی کنیم! پس وظیه داریم براشون زحمت بکشیم.منتی هم نیست.

یه زمانی منم تین طوری فکر می کردم به قول شما طبق همون قرآن ولی ما خودمون عقل دارین میشه بگید این پ ...

گفتم که اگر کوتاهی کرده اگر در حق فرزند ظلم کرده باید در محضر خدا پاسخگو باشه.همونطور که عاشق والدین داریم عاق فرزند هم داریم فقط نباید بهشون بی احترامی کرد ولی میشه تو قلب مون ازشون ناراضی باشیم 

گفتم که اگر کوتاهی کرده اگر در حق فرزند ظلم کرده باید در محضر خدا پاسخگو باشه.همونطور که عاشق والدین ...

ولی به نظر من احترامم ندارن!

اصلا احترام به یه سری پدر و مادرا توهینه به پدر و مادرهای دلسوز و واقعی!

درسته قرآن گفته، ولی شما خودت کلاهتو قاضی کن!

شما یه نفرو بدون میل اون و با میل صد در صدی خودت آوردی به دنیا!

بعد تازه کوتاهی و ظلمم بکنی بهش!

بعد فقط چون به دنیا آوردیش احترام داشته باشی؟! اصلا با عقل جور درمیاد!؟

ولی به نظر من احترامم ندارن! اصلا احترام به یه سری پدر و مادرا توهینه به پدر و مادرهای دلسوز و واقع ...

می‌دونم خیلی سخته خیلی .ولی مهم نظر خداست .اون که ما رو آفرید بهتر از همه ما می دونست .ولی من میگم خدا یه چیز میدونست که اینو گفته .