چند وقت پیش یکی اس ام اس اشتباهی داد نصفه شب ب گوشی شوهرم. بعد شوهرم زنگ زد کلی بهش بد و بیراه گفت چون دید من حالم بد شده و شک کردم خیلی بد باهاش رفتار کرد. اونم مثل اینکه کینه کرده بوده ک اونشب از داداشام کتک خوردم و فلان و بعد چند ماه اس ام اس های عاشقانه الکی فرستاده ک من ببینم و شک کنم. ظاهرا چون مسافرت بودیم و منم حساسم شوهرم بهم نگفته و همونجا زنگ زده و طرف گفته چون چند ماه پیش بهم فحش دادین و کتک خوردم و کسی ک دوس داشتم رفته منم کاری میکنم زندگیت نابود شه و زنت شک کنه بهت. اونم فخش میده و بلاکش میکنه. بعد ی هفته باز از ی شماره دیگه پیام میده ک من ببینم و اینا ک بازم شوهرم فحش میده اسکرین شاتش هس. بعد همون روز من اتفاقی گوشی شوهرمو پیاماشو دیدم ک زنه پیام داده بود عشقم چیکار میکنه اونم جواب داده بود مزاحم دارم عشقم.
بعد زدم از خونه بیرون و پیاما رو هم ب پدر مادرش نشون دادم گفتم خیانت کرده. ولی بعد خودش پیامایی ک یک ساعت قبل فحش میداده ب زنه رو نشون داد و گفت خیانتی نبوده و این ولم نمیکرده و میگفته من یک عالمه شماره دارم بالاخره ک میری خونه من ول نمیکنم تا بدبختت کنم ول نمیکنم منم خسته شدم از بس وسط جلسه کاری زنگ میزده از طرفی هم میخواستم بیام خونه میترسیدم بیام این پیاما رو دادم ک ول کنه امروزو دست از سرم برداره تا فردا ببینم میتونم با اون اسکرین شاتا ازش شکایت یا کاری بکنم. من یک هفته خونه مادرم بودم ولی الان بخاطر پسرم و با دیدن همون اسکرین شاتایی ک فحش بود و اینا برگشتم ولی همش فکرم درگیره چیکار کنم؟