2777
2789
عنوان

قبل از طلاق

143 بازدید | 7 پست

خانوما در مراحل قبل جدایی هستم خونه مادرمم با پسر یکسالم .شوهرم حتی کلید در خونمون عوض کرده ک مبادا وسایل خودم و بچنمو برم بردارم.ازتون سوال دارم کسی بوده مثل من و دد شرایط من ک شوهرش بیاد و بگ پسرمو بده من باید بدم؟اگ ندم چی میشه ؟شوهرم نیونده ها حدس میزنم میگم اگ بیاد چیکار کنم؟اخه یجا خوندم ک میگن قبل جدایی هم مثل بعد جدایی بچه با مادر ۷ سال درست؟تو روخدا بگید استرس دارم

تا ۷ سال حضانت با مادر هست ،،چرا میخای طلاق بگیری 

دست بزن داره خیلی عصبانی.ینی جیزی میگفتم زیاد بحث میکردم میزد.یبارم جلو جاریم زد و اخرین بار ک اومدم خونه بابام.بخاطر خسیسی بیمارگونش بحث داشتم سر هر مسئله.و اخرا هم دخالت خواهر شوهر اینا خیلی دهن بین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست بزن داره خیلی عصبانی.ینی جیزی میگفتم زیاد بحث میکردم میزد.یبارم جلو جاریم زد و اخرین بار ک اومدم ...

پیش مشاور رفتی ؟؟؟آخه شاید درست بشه ،،و اینکه پشتوانه مالی داری ؟یادت باشه طلاق گرفتن از لحاظ روحی خیلی آسیب زاست. حتما زیر نظر مشاور باش. تا اینکه بتونی درست تصمیم بگیری و دوباره شکست نخوری

پیش مشاور رفتی ؟؟؟آخه شاید درست بشه ،،و اینکه پشتوانه مالی داری ؟یادت باشه طلاق گرفتن از لحاظ روحی خ ...

اخه شوهرم اصلا ن جواب میده ن کسی ک میخاد اونو ببینه و باهاش صحبت کنه رو میزاره ک ملاقاتش کنن.فقط درو بسته نشسته.و امروز ب برادرش گفته هیچکدوم دخالت نکنین.فک کنم میخاد ک من برم بازم باهاش زندگی کنم خیلی غد.میخاد من بشکنم.منم ادیتم شدم خیلی

اخه شوهرم اصلا ن جواب میده ن کسی ک میخاد اونو ببینه و باهاش صحبت کنه رو میزاره ک ملاقاتش کنن.فقط درو ...

از رو دلتنگی و دلسوزی پا نشو برو ،،بشینید در مورد مسائل و اختلاف هاتون درست حرف بزنید به نتیجه برسید. زیر نظر زوج درمانگر باشید. شوهرت هم نیمد خودت برو ،اگه اول خودت و بعد آینده و زندگی و آرامش و بچه ت دوست داری  برو پیش متخصص زوج ،زندگی بحث ی سال دو سال تیست

از رو دلتنگی و دلسوزی پا نشو برو ،،بشینید در مورد مسائل و اختلاف هاتون درست حرف بزنید به نتیجه برسید ...

اخه تنها خودم؟اون چی؟یه سرش اونه اخه به هییچ صراطی مستقیم نیس