2777
2789
عنوان

پسره پوکوندتم🥴

197 بازدید | 10 پست

فک میکردم ازقبل علاقه بوده ولی اینجوری نبوده گویا،ینی تا حدی ک دوستم بهم گفت پسره فک کنم بهت توجه داره وقتیم خاستگاری کرد ازم ب حساب اینکه از قبل علاقه داشته بهم حس خوبی داشتم،ولی امروز گفت ن واقعا از رو احترام بوده🥴

پس چرا من حسم این نبود ک فقط احترامه ؟🤔نگاهش بهم حس داشت 🤔🤔

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

فک کردم بچت پوکوکندی

ن😄

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغرور بازی درورده

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

احترامی ب سبک علاقه ک ب خاستگاری ختم میشه .؟

دارم نمی فهمم .

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
احترامی ب سبک علاقه ک ب خاستگاری ختم میشه .؟ دارم نمی فهمم .

من تو نگاهش حسو میدیدم،یهو برمیگشتم میدیدم نگاهش ب منه،اونم با ذوق و حس،انقدر ک دوستم بهم گفت این پسر بهت حس داره ها،الانم داریم اشنا میشیم،ولی خودش میگه ن احترام بوده ک سلام علیک و ...داشتم در مورد نگاه کردنشم چیزی نگفت

مغرور بازی درورده

نمیدونم،چرا خب باید بهم اطمینان میداد از علاقش

من تو نگاهش حسو میدیدم،یهو برمیگشتم میدیدم نگاهش ب منه،اونم با ذوق و حس،انقدر ک دوستم بهم گفت این پس ...

تیریپ مغروری برداشته حتما .

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋

حرفش تناقض داره، گفته از رو احترام خواستگاری کرده! معمولا از روی عشق و علاقست! این جمله آشناست مثلا به طرف میگی از رو احترام بهت هیچی نمیگم!
یه نگاهایی جنسیه، یه نگاهایی برای جلب توجه، یه نگاهایی از سر ذوق و علاقه، یه نگاهایی سوء تفاهم و ...همشونم یه شکل میتونن باشن و ما تعبیرهای مختلف داشته باشیم!

حرفش تناقض داره، گفته از رو احترام خواستگاری کرده! معمولا از روی عشق و علاقست! این جمله آشناست مثلا ...

ن گفت سلام و خسته نباشید گفتنم از رو احترام بوده ن عللقه

ن گفت سلام و خسته نباشید گفتنم از رو احترام بوده ن عللقه

آها ، چون گفتی خواستگاری کرده !
اگه در همین حد بوده، همکلاسی یا همکار هستین که ممکنه از روی ادب و احترام باشه و اگه به هر بهانه ای سر صحبت باز کنه یا محیط هایی که هستی باشه از روی علاقست