سلام چند روز مونده به موعدم حدود4یا5روز ولی هرچی بی بی میزنم مثبت میشه در عرض ده ثانیه . چند روز پیش درد زیر شکم داشتم گفتم بی بی بزنم که اینطور شدنوشته . شنیدم اگر عفونت داشته باشی بی بی رو مثبت میکنه درسته؟من اخساس میکنم سوزش دارم ممکنه بخاطر اون باشه؟سه ماهه تو اقدامم بنظرتون حامله م ؟ خیلی استرس دارم
مبارکه عزیزم چند روز مونده تا موعدتون منم چهار روز مونده به موعدم دوتا لیبی چک زدم هردو هاله انداخت میترسم کاذب باشه
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
به اگه و اوگه اش کار نداسته باش مبارکه یک آز خونم بده
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
به نظرتون هاله کاذب نیست دوتا مارک مختلف رو امتحان کردم اونی که صبح زدم پررنگ تر بود ولی اونی که ظهر زدم کمرنگتر بود