2777
2789
عنوان

نگاه هیز پزشک

25638 بازدید | 65 پست

دوستان امروز بخاطر علائم مشکوک به کرونا تنها رفتم بیمارستان . من کلا زیاد راهم به بیمارستان و درمانگاه و دکتر نیفتاده زیاد . اون معدود زمان هایی که رفتم همیشه کسی همراهم بوده . 

وارد اتاق پزشک که شدم یک پزشک جوون بود . 

اول اسم و اینارو برا ثبت نسخه و اینچیزا پرسید .بعد پرسید دانشجویی دانشجوی چی هستی . بعد علائممو پرسید . 

وقتی حلقمو و تنفسمو چک کرد اون گوشی پزشکی رو که خواست بزاره بهم گفت اون سمت رو نگاه کن . خودش سمت راستم بود گفت سمت چپ رو نگاه کن و نفس عمیق بکش چند تا . 

منه بی فکر هم اصلا یادم نبود که برا معاینه گوشی هم میزارن. لباسم باز بود . هی دستشو میزد به  .... .معدرت مبخوام انقدر بد دارم تعریف میکنم . از ظهر تاحالا حالت تهوع دارم حالم وحشتناک بده فکر میکنم بهم تجاوز شده . 

اون گوشی بی صاحابشو انقدر چرتوند اینور اونور به اندازه حدود ده تا نفس عمیق . دستشو از زیر لباسم میزد بهم و هی یقمو باز میکرد آشغال . 

نمیدونم چکار کنم حالم خوب بشه .اصلا نمیتونم فراموش کنم انقدر راحت دست میزد به .....هام 

دستشو خوابونده بود رو ....هام و با انگشتش انگار ک تصادفی میخوره بهم لمسم میکرد و با اون یکی دستش میچرخوند گوشیشو 

منو ببخشید که انقدر واضح و روشن ازین اتفاق چندش و وحشتناک حرف میزنم. میخوام ببینم برا کسی تابحال این اتفاق افتاده؟ 

با اینکه ۲۹ سالمه اولین بار بود با همچین برخوردی از سمت یک پزشک رو به رو میشدم. حالم خیلی بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ععععق حال منم بد شد🤢

حالا فکر نکن بهش الان حالت خوب نیست فردا خوب میشی 

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
اون پزشکا روزی صد تا زن و دختر میبینن این سوالارو هم از بیشتریا میپرسن بیخی 

این ک روزی صدتا زن و دختر میبینن و دست درازی میکنن بهشون از قبح مسعله کم نمیکنه

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹