2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

797 بازدید | 67 پست

این قسمت چی بود من اصلا متوجه نشدم دختره چی میگفت

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اراجیف میگفت این قسمتش خیلی مسخره بود

دختره توهمیی چیزی بود

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

من فک میکنم همموندیه تجربیات ضعیف این چنینی داریم یه وقتا یه اتفاقاتی که می‌افته حسمون اینکه وای من اینو دیدم من این صحنه رو دیدم دقیقا همین شکلی برای ما با آگاهی کمتریع و برای اون با آگاهی بیشتری بوده