2777
2789
عنوان

شوهرم رفت

244 بازدید | 4 پست

خانواده اش  فقط موقع گرفتاری یادش میوفتن منم بهش گفتم برای حل مشکلشون لازم نیس بری اونا تو رو اصلا کی موقع جشن و خوشی حساب کردن گف درست میگی ولی نمیتونم بی تفاوت باشم 

حالا رفته همش تا ظهر خوابه الکی داره کش میده منم گفتم تا شنبه برگشتی برگشتی برنگشتی  دیگه خودت اماده کن برای هر برخوردی  حتی زنگت هم ج ندم  گف  حالا من بهت گفتم معلوم نیس کی بیام نگفتم هم شنبه میام ک  هر وقت تمام شدم میام بعدش ازدلت در میارم  باهم کنار میایم ولی من حس میکنم الکی کش میده ب جای ک تا عصر بخابه ب گرفتاریش برسه

ب نظرم بدون من رفته باد ب کله ش بخوره نظرتون؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اره ممکنه اگه همسرتون اهله و سرگوشش نمیجنبه چه اشکالی داره

اخه همیشه تا سر کار میره میاد میگه دلم تنگ شد حالا بی ما رفته الکی  هم کشش میده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه همیشه تا سر کار میره میاد میگه دلم تنگ شد حالا بی ما رفته الکی  هم کشش میده

مردا از زن کنترلگر  و وابسته خوششون نمیاد شما هم برین پیش مامانی تا هم زمان بگذره هم سرتون یه بادی بخوره زیاد بهم سخت نگیرین

مردا از زن کنترلگر  و وابسته خوششون نمیاد شما هم برین پیش مامانی تا هم زمان بگذره هم سرتون یه ب ...

گفتم تا شنبه بیا  میگه معلوم نیس من حدس میزنم میخواد عید فطر پیش باباش بمونه نباد پیش من ،،گفتمش باید شنبه برگردی