2777
2789
عنوان

نامزدی_ازدواج

87 بازدید | 6 پست

من تقریبا ی ساله نامزد کردم چن ماه اول خود بود بعد یهو خودم حالم ی جوری شد احساس بدی داشتم .حوصله نامزدمو نداشتم و ... رفتم پیش مشاور  ک اصلا راهنمایی نکرد .خودم کم کم سعی کردم حالم بهتر شه .ولی بعضی وقتا فک میکنم ب این ک نامزدی رو بهم بزنم ‌.

و اینکه یکی از مسائلی ک درگیرشم اینه ک واسه هر خرید

عیدی یا نشون  یا خواهرش یا مادرش یا زن داداشش

ی حرکتی میزنن دخالت میکنن .یکمم خانوادش خسیسن.

ک چن روز پیش زندایی من ک میشه مادر نامزد داداشمه رو مامانشو خواهرش کشیدن کنار میگن  دخالت نکنید تو خرید و ...ما در صورتی ک اصلا این بنده خدا حرف نزده

نامزدمم رفته پیام داده ک کسی دخالت نکنه تو کار ما

مامانش بهش راستشو نگفته بود .البته نامزدمم ب من نگفت ک رفته پیام داده

واینکه من الان دو دلم ک نامزدیمو بهم بزنم یا ن

چون بعضی وقتا ی اخساس بدی بهم دست میده از این ک نامزدیم

و وقتایی ک انلاینم و ب اون پیام نمیدم میگه چیکار میکنی منظورش اینه ب کی پیام میدی

توقع داره بعضی وقتا ک بیرونیم هزینه بیرونو من بدم

اگه ی جایی برم با اون نرفته باشم بیردن چن روز باشه میگه تو ب من اهمیت نمیدی و بحث میشه ک من بیرون کوفتم میشه

اگه بریم تفریح با خانواده باید حتما بهش بگم ک اونم بیاد دعوتش کنم اونم ب مامان باباش بگه اونام بلند میشن میان

نمیددنم واقعا این رابطه رو ادمه بدم یا تمومش کنم 

خسیسه، جات بودم بهم‌میزدم تحمل ادم خسیسو ندارم

میدونی بعضی وقتام ی جوریه ک ادم میگه خسیس نیس شاید من اشتباه میکنم 

کاش بشه ی تصمیم درست بگیرم روحیه و اعصابم ریخته بهم بس ک فکر کردم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونی بعضی وقتام ی جوریه ک ادم میگه خسیس نیس شاید من اشتباه میکنم  کاش بشه ی تصمیم درست ...

بروپیش ی مشاورخوب  یکی هم هست همیشه لایومیزاره حرفهاش خیای خوبن الان ادرس پیجشومیزارم اگ دوس داشتی ازش مشاوره بگیر

درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم لطفا درخواست ندین‌‌.
بروپیش ی مشاورخوب  یکی هم هست همیشه لایومیزاره حرفهاش خیای خوبن الان ادرس پیجشومیزارم اگ دوس دا ...

https://www.instagram.com/tv/CcDWvMZBlwA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم لطفا درخواست ندین‌‌.