__maral__ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 4617 عنوان کیا مث من هستن؟؟ 70 بازدید | 11 پست همش تو خونه هستمحوصله هیچ چیز و هیچ کس رو هم ندارم حوصله هیچ کاریم ندارم به زور بدنمو اینور و اونور میکشونم ۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹 1401/02/07 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zibaahaa عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 6362 ما همگی ی ملت افسرده ایم میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.
__maral__ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 4617 مننننن ✋✋✋ چطوری کنار میای؟ خیلی خیلی حس بی مصرف بودن و بی هدف بودن بهم دست داده ۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
15seti عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 1221 چطوری کنار میای؟ خیلی خیلی حس بی مصرف بودن و بی هدف بودن بهم دست داده هنوز که باهاش مشکل دارم انگار یکی منو گرفته میگه بخواب حالا مگه چه کار میخوای بکنی
__maral__ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 4617 هنوز که باهاش مشکل دارم انگار یکی منو گرفته میگه بخواب حالا مگه چه کار میخوای بکنی اره دقیقا 😢من تو شهر غریب زندگی میکنم هیچ کس و نمیشناسم خودم خیلی گرم و اجتماعی هستم اینجا چون اونجوری که دلم میخاد نمیتونم بگردم و راحت نیستم حس پژمردگی دارم عملا یه جنازه ام ۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
ســاعــت،شـنے عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 2000 اره دقیقا 😢 من تو شهر غریب زندگی میکنم هیچ کس و نمیشناسم خودم خیلی گرم و اجتماعی هستم اینجا چون او ... حداقل دوست مجازی پایه داشته باش انرژی بگیرین از هم ساعت شنی به من یاد داد باید خالی شوی تا پُر کنی دلی را
15seti عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 1221 اره دقیقا 😢 من تو شهر غریب زندگی میکنم هیچ کس و نمیشناسم خودم خیلی گرم و اجتماعی هستم اینجا چون او ... بمیرم برات خیلی سخته شهر دور باشی از خانواده
__maral__ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 4617 حداقل دوست مجازی پایه داشته باش انرژی بگیرین از هم مجازی که همه هستنولی به خاطر همون روحیه اجتماعی بودنم دوست دارم تحرک داشته باشم و مدام مهمونی باشمکه اینجا همچی چیزی برام مهیا نیست ۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
__maral__ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 4617 بمیرم برات خیلی سخته شهر دور باشی از خانواده دور از جون عزیزماره خیلی سخته حتی یه دونه اشنا هم اینجا ندارم ۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
ســاعــت،شـنے عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 2000 مجازی که همه هستن ولی به خاطر همون روحیه اجتماعی بودنم دوست دارم تحرک داشته باشم و مدام مهمونی باشم ... شوهرت پایه باشه برات حلش میکنه ساعت شنی به من یاد داد باید خالی شوی تا پُر کنی دلی را