2777
2789
عنوان

بچه ها گول ابن کاربر نخورید

404 بازدید | 17 پست

بچه ها یکی کاربر نینی سایت تبلیغ کانال لباس میکنه و خیلی میگه خوبه و پولتون بالا میکشه پول چند نفر هم خورده مدام داره اسم خودش تو تل عوص میکنه و هم اسم کانال فعلا اسمش اینه تو تلگرام الان با عکس و آیدی کانال میزارم تو اینجا اسم گروه و کانال گذاشته بود ارزان سرای شیک پوشان اسم خودشم الان میزارم همه چی کامل 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته،نبایداعتمادکرد

عزیرم میشه گزارش بزنی،شناسایی شدم🙏😔

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=8359724&slug=بچه-ها-بایکی-تور

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

زودبزار

اونجایی ک تتلو میگ: من ازت خیلی توقع داشتم و خیلی عقب موندی ازم اوج غمع..🥀💔ینی میگ ببین ت تنها کسی بودی ک باورت داشتم..! ت دیگ نباید خراب میکردی..!:)🖤   چالش حرف ناشناس👇                                                  https://harfeto.timefriend.net/16522491909894
اسم نینی سایتشو بزا ای پیشو ببندن

میدونم تا چند روز پیش اسمش کاربر نینیسایت 134 بود بلد نیستم درج کنم 

ممنون گلم 

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
از کجا میدونی

من تو گروه واتساپ ش بود دبدم یهو چندین نفر اومدن تو پی دی گفتن بعد خودم همبن جا تایک زدم چند نفر گفتن کلاه برادری ازشون شده

ممنون گلم 

خواهش پرتاب می‌شود 

نی نی یار رو تگ کن بگو

میشه خودتون بکنید بلد نیستم چطور تگ کنم