2777
2789
عنوان

@نی_نی_یار_شب

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 77 پست
اووو جالبه مثلا توی توالت عمومی حرف از ادب زد  یا بگیم برای اینکه کسیو از باتلاق بکشیم بیرون ب ...

استارتر جان یه جمله ای هست که همیشه سرلوحه زندگیت بذارش 

:حرف حق رو آدم تف نمیکنه تو صورت طرف مقابل 

در ضمن پیامبر ما هزاران معجزه داشتن ک مهترینش قران بود اما میدونی به چی معروفه در جهان ؟ به مهربانی پس به عنوان به پیرو اسلام قبل بز هرچیزی باید تابع اخلاق پیامبرت باشی 

در هرحال از لحظه ای ک طرز صحبتت از چارچوب ادب خارج بشه تو دیگ محق نیستی در اون زمینه صحبت کنی  

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
الانم همینکارو کنید عالی میشه.

کاش همه یاد بگیرن سرشون تو کار خودشون باشه تا نه بهشون توهین بشه نه بهش بگن فضول 😉😉😉

من وقتی تو کار کسی دخالت و فضولی کنم حقمه هر چی فحش بخورم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتفاقا نی نی یار شب از همه نی نی یارا مهربون تره دیدی هیچکس رو بدون تذکر نمیترکونه، روزا یه حرف بزن ...

بی ربط میاد کامنتی که هیچ مسیله ای نداره رو ریپلای میکنه

اگر فقط من یا یکی دو نفر میگفتیم، میشد گفت مشکل از ماست

ولی اینکه کل سایت از یکی شاکی باشند، نشون دهنده عملکرد ضعیفش هست

همین که شما تاپیک مورد دار هم میزنی ، خودش نشون میده دیگه....

عزیزم همه ما کاستی ها و نقص هایی داریم هیچ آدمی نه کاملا باتلاق هست نه زاهد سفیدپوش نه به قول شما سر ...

کاملا به همه اینا واقفم نمیدونم چرا فکر میکنید وقتی کسی حرفی میزنه اطلاعاتش کمه. یا همیشه نیاز هست با محبت و خوبی و تشویق کاریر انجام داد در صورتی ک حدیث افراط در این موارد اثر برعکس داره داریم.

و اینکه خوشبین بودن فقط بخشی از زندگیه.

یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
پس دلیل رفتارهای مسخرش مشخص شد یه چیزی یاد گرفته عین روبات تکرار میکنه، پیام ها رو هم گزینشی میخونه ...

نگوو اتفاقا خیلی منطقی و خوبه هیچ وقت بدون تذکر نمیترکونه ولی خب نمیدونم یه عده مثل این که گفتن شایعه بوده خانومه

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
حرفتون درسته ها. یه روز تو مترو یه دختره پسته میخورد.. ماه رمضان بود.. بعدش یه خانومه خیلی اهسته درگ ...

بله ولی تذکردهنده باید بیشتر مراقب رفتارش باشه چراکه چیزی رو که داره ازش دفاع میکنه یا به دیگران گوشزد میکنه باید در خودش نمود درونی داشته باشه اون سکینه ی درونی رو برای خودش به ارمغان اورده باشه ... الفاظی که استفاده میشه مهمه . خدا اون خانم رو خیر بده ایشون چیزی از دست ندادن حداقل شرمنده خدای خودشون نشدن دیگه اون دختر خودش میدونه با کردار خودش 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
بی ربط میاد کامنتی که هیچ مسیله ای نداره رو ریپلای میکنه اگر فقط من یا یکی دو نفر میگفتیم، میشد گفت ...

نه به نظر من این نشونه منطقی بودنشه این که بهت حق انتخاب میده مستبد نیس

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
کاملا به همه اینا واقفم نمیدونم چرا فکر میکنید وقتی کسی حرفی میزنه اطلاعاتش کمه. یا همیشه نیاز هست ب ...

من از خوشبینی حرف نزدم از مودبانه سخن گفتن حرف زدم . 

خدا به دلت آرامش بده عزیزم حتما نیت شما هم خیر بوده . پاینده باشید

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

چقدر نفرت انگیزه بخوای بزور مردم رو ببری بهشت خب شاید یکی بخواد بره جهنم دلیل اینکه مردم دین زده شدن همین دخالت‌ها به اسم امر به معروف هستش 

والا خواهر من خیلی مذهبی و درست کاره ولی هیچ وقت به من نگفته فلان کارو کن فلان کارو نکن و چقدر برام ارزش داره بگه بمیر هم میمیرم چون خوب رفتار کرده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بله ولی تذکردهنده باید بیشتر مراقب رفتارش باشه چراکه چیزی رو که داره ازش دفاع میکنه یا به دیگران گوش ...

ادم میترسه حرف بزنه.. همه میخان بخورنت.. منکه اصلا نمیتونم بگم. یه جا یه عکس گذاشتم.. کاری کردن بچه های گروه. حالا اون عکس کلا تو گوگل پخشه... من فقط نظر خواستم همین.. نه توهین کردم نه بی ادبی...دین اسلام کلا نابود شد از اینهمه بی عدالتی درحقش

کاش بدونم اینهمه حق به جانب بودن از کجا نشات میگیره؟ صرف مذهبی بودن ملاک بر بی گناهی نیست...

بی ادبم که هستن .

چه رسمیه تو نینیسایت رایج شده کسانی که خودشون سرتاپا عیبند حس میکنند باید به بقیه راه نشون بدند کاش ادب داشتند حداقل

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است
ادم میترسه حرف بزنه.. همه میخان بخورنت.. منکه اصلا نمیتونم بگم. یه جا یه عکس گذاشتم.. کاری کردن بچه ...

متوجه جو جامعه و این جبهه گیری ها و پرخاش ها هستم ولی راهش مقابله به مثل با زبان تلخ و پرخاشگرانه و توهین آمیز نیست اگر مبلغ یا اون کسی که امر به معروف میکنه خودش اینطور رفتار کنه با فرد مقابل چه فرقی داره این فرق نباید فقط در ظاهر باشه .... البته که در مواردی این صبر سخت میشه اما از ادب نباید دور شد هیج مجوزی برای بی ادبی وجود نداره .

راستش من جایی مؤدبانه گفتم ولی بازخورد مثبت نداشتم  دلمم کلی شکست 😅با خودم گفتم دیگه به هیچ و ...

فدای سرت شما کاری که درست بود رو انجام دادی و خدا شاهد هست حتما .   

متوجه جو جامعه و این جبهه گیری ها و پرخاش ها هستم ولی راهش مقابله به مثل با زبان تلخ و پرخاشگرانه و ...

بله درسته 

اما مجوز بی ادبی رو دادن به اونایی که رعایت نمیکنن. مبلغ فقط مجوز نداره حرف بزنه.. یواش یواش نفس کشیدنم ممنوع میشه برای مبلغ.. من سودی نمیبرم اما کلا هرکس بی ادب تر و بی تربیت تره سود کرده 

چون دیدم کسی که کلا توهبن کرده ابرو برده... فیلمم پخش کرده که من ال کردم بل کردم.. فقط یه میلیوو ن تومن جریمه شد اون بنده خدا که فحش خورد.. قاضی گفت شما صبر پیشه کنید... عدالت بی داد میکنه همه جا