2777
2789
عنوان

@نی_نی_یار_شب

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 77 پست
میتونستید مودبانه تر هم عنوان کنید خوش رویی خودش یک عامل جذب هست وقتی شما با این طرز بیان کسی رو به ...

اووو جالبه مثلا توی توالت عمومی حرف از ادب زد 

یا بگیم برای اینکه کسیو از باتلاق بکشیم بیرون باید با لباس سفید و تمیز وارد بشیم.

متاسفانه یه عده ای چشم و دلشون مهر خورده با حرف درست ک هیچ باید با زبون خودشون ادب بشن

یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=235170109]عزیزم هیچکدوم از ما در این حد نیستیم اما امر ب معروف واجبه و خدا میگه وقتی در برابر ...

دقیقا

اشکال نداره بذارید خودشون و خداشون با هم مشکل رو حل کنن خدا ایشون رو نبخشه چیزی از ما کم نمیشه باور کن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اشکال نداره بذارید خودشون و خداشون با هم مشکل رو حل کنن خدا ایشون رو نبخشه چیزی از ما کم نمیشه باور ...

اینم حرفیه پس انش الله خدا ایشون و امثال ایشون و کسانی ک در برابر کارای ایناسکوت میکنن رو لعنت کنه و عذابشون کنه

اینم حرفیه پس انش الله خدا ایشون و امثال ایشون و کسانی ک در برابر کارای ایناسکوت میکنن رو لعنت ...

چقدر راحت نفرین میکنی 🤣🤣🤣🤣🤣

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
میتونستید مودبانه تر هم عنوان کنید خوش رویی خودش یک عامل جذب هست وقتی شما با این طرز بیان کسی رو به ...

حرفتون درسته ها. یه روز تو مترو یه دختره پسته میخورد.. ماه رمضان بود.. بعدش یه خانومه خیلی اهسته درگوشش گفت دخترم روزه خوری خوب نیست.. تحمل کن.. یه جای خلوت نوش جان کنین پسته تونو

دختره کاری کرد کارستون کلا روسریشو دراورد جیغ جیغ دلم میخاد به توچه... کم مونده بود واگن چپ بشه... عزیزم پسته رو میذاشت جیبش بعدا میخورد... دیگه اینکارا چیه بعد اصلا کسی متوجه تذکر اون خانومه نشده بود دختره یه کاری کرد.. همه فحشش دادن... میخواست بگه من اینم..به نظرم بهتره دو طرف متین ومنطقی باشن.. نه فقط تذکر دهنده

خب حالا چون شما گناهکاری قرارنیست همه عین شما باشن.

جالبه پس شما خودتو بیگناه می‌دونی ؟در حالیکه امام سجاد خودشونو گناهکار میدونستن و به درگاه خدا توبه میکردن 

کلا من سعی میکنم تو کار و زندگی کسی دخالت و فضولی نکنم 

چقدر راحت نفرین میکنی 🤣🤣🤣🤣🤣

من دورو نیستم نمیتونم بشیم براشون دعای خیر کنم🤣 

مثلا مثل اینکه بگیم برای شمر و یزید دعای خیر کنیم🤣🤣

اووو جالبه مثلا توی توالت عمومی حرف از ادب زد  یا بگیم برای اینکه کسیو از باتلاق بکشیم بیرون ب ...

عزیزم همه ما کاستی ها و نقص هایی داریم هیچ آدمی نه کاملا باتلاق هست نه زاهد سفیدپوش نه به قول شما سرویس بهداشتی نه گلستان زبان محبت همیشه بهتر پاسخگو خواهد بود . و ما وظیفه نداریم کسی رو قانع کنیم از روی دلسوزی میشه تلنگری زد و نکته ای گفت دیگه پذیرش و عدم پذیرش فرد بر عهده خودشه ما فقط میتونیم دعا کنیم خدا در  چشم قلبشون گشایش ایجاد کنه و روحش رو سلیم قرار بده طبیعتا زبان محبت امیز و مودبانه در این گشایش تاثیر داره تا بالعکس . یه وقت نشه ه خدایی نکرده ما با رفتارمون بر قلب دیگری قفل آخر رو بزنیم 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
جالبه پس شما خودتو بیگناه می‌دونی ؟در حالیکه امام سجاد خودشونو گناهکار میدونستن و به درگاه خدا توبه ...

الانم همینکارو کنید عالی میشه.