دیسگ گردن وکمر دارم.خواهرم یکسره میگه.تو خیلی سالمی اصلا مریض نمیشی.کونت بزرگه.خیلی میخوری درصورتیکه ک من ۲ وعده هم نمیخورم غدا.ماه رمضون هم ک فقط یه خرما و فرنی.عادت کزد معدم کم عدا میخورم .۳ سال عقد کردیم شوهرم نمیبره بیرن منو.دوس بار زورش کزدم منو برد اونم تا سرکوچه وارد. میگه خیلی بیرون میریم. همه کار خونه رو میکنم.یروز نمیزارن همراه شوهرم جایی برم.هی میگن اینکارو کن اینکارو کن.گفتم آبجی یبار تو انجام بده من نامزد دارم دلم میخاد برم بیرون.میگه شوهر کردی باید تو خونه کار کنی.ک جهیزیتو بگیرن.گفتم پس توام کار کن جهیزیه تو وگرنه نمیگیرن.میگه من فرق دارم.خسته شدم دیگه. پدر مادر خاهر خانواده شوهر.هرروز داستان دارم.دلم میخاد فرار کنم.چیکترکنم.میگن خودت جهیزیتو باید بگیری .اگه کل کار خونه رو بکنی شاید۳ تا وسیله بگیریم برات
دیسگ گردن وکمر دارم.خواهرم یکسره میگه.تو خیلی سالمی اصلا مریض نمیشی.... بزرگه.خیلی میخوری درصورتیکه ک من ۲ وعده هم نمیخورم غدا.ماه رمضون هم ک فقط یه خرما و فرنی.عادت کزد معدم کم عدا میخورم .۳ سال عقد کردیم شوهرم نمیبره بیرن منو.دوس بار زورش کزدم منو برد اونم تا سرکوچه وارد. میگه خیلی بیرون میریم. همه کار خونه رو میکنم.یروز نمیزارن همراه شوهرم جایی برم.هی میگن اینکارو کن اینکارو کن.گفتم آبجی یبار تو انجام بده من نامزد دارم دلم میخاد برم بیرون.میگه شوهر کردی باید تو خونه کار کنی.ک جهیزیتو بگیرن.گفتم پس توام کار کن جهیزیه تو وگرنه نمیگیرن.میگه من فرق دارم.خسته شدم دیگه. پدر مادر خاهر خانواده شوهر.هرروز داستان دارم.دلم میخاد فرار کنم.چیکترکنم.میگن خودت جهیزیتو باید بگیری .اگه کل کار خونه رو بکنی شاید۳ تا وسیله بگیریم برات