2777
2789
عنوان

خواهرم

371 بازدید | 9 پست

دیسگ گردن وکمر دارم.خواهرم یکسره  میگه.تو خیلی سالمی اصلا مریض نمیشی.کونت بزرگه.خیلی میخوری درصورتیکه ک من ۲ وعده هم نمیخورم غدا.ماه رمضون هم ک فقط یه خرما و فرنی.عادت کزد معدم کم عدا میخورم .۳ سال عقد کردیم شوهرم نمیبره بیرن منو.دوس بار  زورش کزدم منو برد اونم تا سرکوچه وارد. میگه خیلی بیرون میریم. همه کار خونه رو میکنم.یروز نمیزارن همراه شوهرم جایی برم.هی میگن اینکارو کن اینکارو کن.گفتم آبجی یبار تو انجام بده من نامزد دارم دلم میخاد برم بیرون.میگه شوهر کردی باید تو خونه کار کنی.ک جهیزیتو بگیرن.گفتم پس توام کار کن جهیزیه تو وگرنه نمیگیرن.میگه من فرق دارم.خسته شدم دیگه. پدر مادر خاهر خانواده شوهر.هرروز داستان دارم.دلم میخاد فرار کنم.چیکترکنم.میگن خودت جهیزیتو باید بگیری .اگه کل کار خونه رو بکنی شاید۳ تا وسیله بگیریم برات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیسگ گردن وکمر دارم.خواهرم یکسره  میگه.تو خیلی سالمی اصلا مریض نمیشی.... بزرگه.خیلی میخوری درصورتیکه ک من ۲ وعده هم نمیخورم غدا.ماه رمضون هم ک فقط یه خرما و فرنی.عادت کزد معدم کم عدا میخورم .۳ سال عقد کردیم شوهرم نمیبره بیرن منو.دوس بار  زورش کزدم منو برد اونم تا سرکوچه وارد. میگه خیلی بیرون میریم. همه کار خونه رو میکنم.یروز نمیزارن همراه شوهرم جایی برم.هی میگن اینکارو کن اینکارو کن.گفتم آبجی یبار تو انجام بده من نامزد دارم دلم میخاد برم بیرون.میگه شوهر کردی باید تو خونه کار کنی.ک جهیزیتو بگیرن.گفتم پس توام کار کن جهیزیه تو وگرنه نمیگیرن.میگه من فرق دارم.خسته شدم دیگه. پدر مادر خاهر خانواده شوهر.هرروز داستان دارم.دلم میخاد فرار کنم.چیکترکنم.میگن خودت جهیزیتو باید بگیری .اگه کل کار خونه رو بکنی شاید۳ تا وسیله بگیریم برات

دلم میخاد برم ازاینجا کاش شوهر نمیکردم اصلا. وگرنه راحت میرفتم.

دیروز یه فلاسک خریدن اینو خواهرم .منو نبردن.گفتن دوتا دیگه وسیله بخریم تمومه.گفتم عروس منم توخوخاهرم  و میبری انتخاب کنه؟  اونوقت کلا ۳ تا؟.من برم بیرون کارکنم درآمد دارم میتونم وسایلم و بگیرم.هیچکس هیچکاری رام نکرد ونمیکنن.خودم باید خرج خودمو بدم

دنبال کار باش گلم. امیدوارم خانوم زهرا کمکت کنه. ولی اینکاراشون خیلی غیر عادیه. علتی داره شاید. بابات تمکن مالی ندارن

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس