2777
2789
عنوان

کارم درسته ؟

49 بازدید | 3 پست

سلام اگع تاپیک قبلمو خونده باشید میدونین که بچم سقط شدو از دستش دادم بعد از چند وقت مادر شوهرم رفت افغانستان چند ماه بعد به شوهرم زنگ زد که چون پولای خاهرتو برا عروسی برداشتی باید دو ملیون بفرسی همون موقع من در گیر درمانم بودم هی قرص خوردم هی دو ماه دوماه رفتم سونو واسه چک کردن وضعیت کیستم شوهرم یه بار دو تومن فرستاد یه بار یه تومن فرستاد بعد چند وقت هیچی نمیگفتن منم رفتم یه جا دکتر گفت با لیزر ۱۸ تومن برمیدارم عمل باز خطرناکه شایدم چسبندگی رحم بگیری ۷یا ۸ تومن اومدم خونه دفعه بعد واسه اینکه دیگه پول نخاد گفتم اره هزینه عمل اینقد میشه گفت بچم اینهمه پول داره گفتم چیکار کنم اگه بچه میخاد باید جور کنه چند وقت پیش یه دکتر دیگه پیداکردم گفت با لیزر ۴تومن به شوهرم گفتم گفت سه ماه صبر کن بعد این مادر شوهرم دوباره زنگ ژده پول میخاد  شوهرم بهش گفت صبر اول پول عمل ستاره رو جور کنمبعد بهت میدم از دیروز تا حالا یه سره مادرشوهرم زنگ زده منم جوابشو ندادم یه حرفایی میزنه که دل ادم نمیخاد باهاش حرف بزنه 

خودش میدونه و پسرش تو خودتو قاطی نکن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودش میدونه و پسرش تو خودتو قاطی نکن

خب پسرش وقتی بع اون پول بده چیری واسه من نمیمونه حقوق شوهرم ۵تومنع اگه همش به اون پول از کجا بیارم عمل کنم منم دلم بچه میحاد خو