خیلی از تاپیکها رو دیدم که حالت مشاوره گرفتن و یا تعریف ماجرای زندگیشون رو داره .خیلیهاشون پربازدید میشن و خیلی از دوستان هم راهنمایی های خاص خودشون رو میکنن .اما در نهایت هیچوقت متوجه نمیشیم که بالاخره داستان به کجا ختم شد و نتیجه ی راهنمایی ها به چه سرانجامی رسید .این تاپیک رو زدم تا دوستانی که راهنمایی گرفتند و بر اساس اون راهنمایی ها تو زندگشیون تصمیم گرفتن بیان و بگن چه اتفاقی بعدش افتاد و نتیجه داستان چی شد .لطفا دوستانی که میخوان نتیجه رو اعلام کنند عنوان تاپیکی که زده بودند رو لینک کنند تا دوستان در جریان موضوع قرار بگیرند و بفهمند که چه اتفاقی بعدش افتاده .ممنون
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دلیلش این ک ایرانی ها خیلی هاشون تکرار همدیگه هستن با کمی تغییر
آقا هستم ❌ب لطف بعضیا صد بار ترکیدیم من ک فقط خنده ب لب آوردم ب قول گفتنی من برا حندیدن آمدم شما برا ترکاندن ❌اما غافل از اینکه منم خدایی دارم با سیم کارت های فراوان ❌لا اقل اگه با من مشکل دارید بگید ب خود من چرا اینجوری میکنید❌حتی من پروفم ک شخصی ب احترام همه عوض کردم واقعا متاسفم❌
تاپیک خوبیه ولی حیف ک کسی نمیاد اینجا نتیجشو بگه دلیلش این ک ایرانی ها خیلی هاشون تکرار هم ...
خوبی این تاپیک اینه که خیلی از کاربرا میتونن خودشون ببینن که خیلی از راهنماییها واقعا درست نیست و عملا باعث بدتر شدن موضوع میشه .ولی به قول شما حیف که کسی نمیاد اینجا
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
من تاپیک ندارم والا تا الانم از کسی راهنمایی نخواستم
کار خوبی میکنید ولی تجربه های مشترک و نتیجه شو میتونی مثل ی رمان واقعی بخونیم
آقا هستم ❌ب لطف بعضیا صد بار ترکیدیم من ک فقط خنده ب لب آوردم ب قول گفتنی من برا حندیدن آمدم شما برا ترکاندن ❌اما غافل از اینکه منم خدایی دارم با سیم کارت های فراوان ❌لا اقل اگه با من مشکل دارید بگید ب خود من چرا اینجوری میکنید❌حتی من پروفم ک شخصی ب احترام همه عوض کردم واقعا متاسفم❌
ی تاپیک دیدم اول تاپیکاش از خدا اینقدر میخواست ک ازدواج کنه
همین تاپیک در بینش دعواهایی داشت ک خیلی چیزهایی ک ب قول خودش فک نمیرد رو تجربه میکنه
بعد با تمام همه مشکلات بچه دار شده بود
و در اخر هم طلاق
یعنی این همه اصرار برا نتیجه طلاق