2777
2789
عنوان

در مورد *زندگی پس از زندگی*

1453 بازدید | 38 پست

☢ نکته اول چرا خیلی از افرادی که در این برنامه و برنامه های مشابه خارجی میان از خوبی ها و نور و زیبایی های اون طرف صحبت میکنند؟ آیا اونا گناه ندارند؟❇️ علتش اینه که عموم افراد دسترسی مناسبی به حقایق عمیق دین ندارند و صرفا بر اساس وجدان خودشون کارهای خوب رو انجام میدن و بیشتر گناهانشون هم از سر طبع و مزاجشون هست. برای همین خداوند برای اکثر آدم ها شرایط رو آسون میگیره و مرگشون زیاد سخت نیست.🔶 ولی خب اون چیزی که حتما اتفاق میفته اینه که بعد از مرگ هست که انسان حسرت شدیدی رو به خاطر از دست داده ها میخوره و این حسرت دیگه تا بعد از قیامت هم تمومی نداره...🔹 همه باید برای اینکه حسرت نخوریم نهایت تلاشمون رو بکنیم.🔹@IslamLifeStyles

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

نکته دوم🔺آیا اصلا به چنین برنامه هایی میشه اعتماد کرد؟ آیا همه حرفاشون راسته؟🔶 ببینید یه موقع هست که فقط یک نفر یه مطلبی رو میگه. خب در اینجا شاید زیاد نشه به حرفش اعتماد کرد. خصوصا زمانی که اون حرفش قابل راستی آزمایی نباشه.✅ اما یه موقع هست صدها و هزاران نفر میان و در مورد اتفاقات پس از مرگشون صحبت میکنند. اینجا تا حد بسیار زیادی میشه به حرف های مشترکشون اطمینان کرد.ضمن اینکه آیات فراوانی در قرآن کریم و روایات در مورد اتفاقات پس از مرگ هست که ما میتونیم با مطالبی که این افراد میگن تطبیق بدیم. بالاخره اگه مشابهت داشته باشه میشه مورد توجه قرار داد.🔹@IslamLifeStyles

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

نکته سوم🔶 اصولا این برنامه ها از اونجایی که موجب مرگ اندیشی انسان ها میشن برنامه های بسیار خوبی محسوب میشن. متاسفانه انقدر جوامع مختلف و جامعه ما مردم سرگرم دنیا هستند که دیگه زمانی برای تفکر در مورد مرگ و قیامت ندارند.✅ همین که انسان هر روز ساعتی رو به مرگ و اتفاقات بعد از اون توجه کنه واقعا غنیمت هست!تماشای این گونه برنامه ها خیلی خوبه فقط انسان باید مراقب باشه که دچار خوف و رجای بیش از حد نشه.💢 مثلا اگه در قسمتی از برنامه بیش از حد ترسید باید مدام مهربانی خدا رو در نظر بگیره و برای خودش مرور کنه.💢 یا اگه در قسمتی از برنامه احساس کرد که هوای نفسش داره پر رو میشه و اون رو ترغیب به گناه میکنه سریع باید سختی های مرگ رو برای خودش مرور کنه.❇️ اگه این کنترل وجود داشته باشه قطعا تماشای این برنامه بسیار سازنده و مفید خواهد بود🔹@IslamLifeStyles

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکته چهارم🔺 چرا اعمالی مثل حجاب و نماز در صحبت های تجربه گران مرگ دیده نمیشه و ازش صحبتی نمیکنند؟ آیا اینا مهم نبوده؟❇️ ببینید این مواردی که تجربه نزدیک به مرگ دارن فقط یه بخش خیلی ناچیز از دوران طولانی بعد از مرگ رو تجربه کردند. وقتی انسان از دنیا میره مراحل و منزلگاه های مختلفی رو تجربه میکنه. مسائل مربوط به قبر و اتفاقات اون اصلا برای این افراد پیش نیومده.صرفا خدا خواسته یه گوشه ای از حقائق عالم رو بهشون نشون بده تا در ادامه زندگی بتونن بهتر عمل کنند.🔶 در آیات و روایات مهم ترین موضوعی که در قیامت از انسان سوال میشه تقوا هست. تقوا هم شامل رعایت تمام دستورات الهی میشه. هم نماز و هم حجاب و سایر احکام دینی همگی برنامه های عملیاتی رعایت تقوا هستند.🔹@IslamLifeStyles

نکته پنجم🔶 یکی از مسائلی که تجربه گران خیلی در موردش صحبت میکنند بحث حق الناس هست. واقعا خدا روی این موضوع خیلی حساسه. بله خیلی از گناهانی که حق الله هست بخشیده میشه ولی خب حق الناس به این سادگی ها بخشیده نمیشه.برای این موضوع همه ما باید سعی کنیم از همه اطرافیان خودمون حلالیت بطلبیم و اگه حق و حقوقی پیش ما دارند بهشون بدیم.🔷 ممکنه آدم توی بچگیش یا در مواقع دیگه حقی رو ضایع کرده باشه ولی دیگه الان یادش نمیاد. این موارد رو هم بهتره که آدم هر مبلغی که فکر میکنه بدهکاره رو به عنوان رد مظالم بده.🔹@IslamLifeStyles

نکته ششم❇️ یه سوالی که پرسیدن این بود که آیا خداوند گناهان قبلی ما رو اگه توبه کرده باشیم بازم جلوی چشممون میاره؟🔷 چند تا نکته در این زمینه وجود داره. یکی اینکه ماها خیال میکنیم که با یه خدایا ببخشید همه چیز درست میشه و توبه واقعی کردیم!نه واقعا توبه به این سادگی ها نیست. در روایت هست که میفرماید: ترک الذنب اهون من طلب التوبهترک گناه ساده تر از طلب توبه هست.🔸 آدم باید سعی کنه اصلا گناه نکنه. توبه کار ساده ای نیست. ماها معمولا بابت گناهانمون میگیم خدایا ببخشید! بعد دوباره همون گناهان رو تکرار میکنیم. خب این دیگه توبه نیست که!💠@IslamLifeStyles

نکته هفتم🔹 آیا هر کسی تجربه نزدیک به مرگ داشته باشه حتما بعدش آدم خوبی میشه؟🔸 نه اصلا اینطور نیست! اگه قرار باشه که برخی افراد با تجربه نزدیک به مرگ متحول بشن و دیگه در حد امام معصوم خوب بشن این بی عدالتی خداست! اگه اینجوریه که پس باید خدا برای همه آدم ها این تجربه رو قرار بده تا همه خوب بشن! 🤔🔺 نه اینجوری نیست. این افراد بعد از تجربه شون باز هم هوای نفس دارن و بازم امتحان میشن و همه چیز مثل قبل هست. بله در برخی موارد ممکنه یه تلنگری به فرد بخوره و بهتر از قبل بشه ولی همچنان امتحانات دیگه ای براش پیش میاد.همونطور هم که میبینید برخی از این موارد همچنان ظاهری دینی ندارند و خودشون هم میگن که برخی اشتباهات رو همچنان دارند.💢 آدمیزاد موجود عجیبیه! انقدر این هوای نفس بر انسان تسلط داره که حتی اگه مرگ با اون عظمت رو هم ببینه بازم که به دنیا برگرده همون آدم قبلی خواهد بود...به خدا پناه میبریم از شر هوای نفس....

نکته هشتم"زندگی پس از زندگی"🔶 یکی از نکات بسیار مهم در مورد این برنامه اینه که نباید مستقلا به عنوان حجت شناخته بشه.👈 یعنی ما باید پایه های اعتقادی مون رو "با استفاده از آیات قرآن و روایات و سخنان بزرگان دینی" ساختارمند و قوی کنیم بعد مطالب تجربه گران رو با اون مبانی بسنجیم.⭕️ اما اینکه بخوایم حرفای تجربه گران رو حجت قرار بدیم و بعد در مبانی دینی شک کنیم کار اشتباهی هست.🔶 بالاخره این افراد تجربه گر حتما در مواردی دچار اشتباه میشن. گاهی ممکنه توهمات خودشون رو به جای حقایق بعد از مرگ بگن. یا به هر دلیلی در حرفاشون مطلبی رو کم و زیاد کنند.این درست نیست که با حرفای چند نفر بخوایم اعتقادات میلیون ها نفر رو تخریب کنیم.❇️ بنابراین یکی از مسائل بسیار مهم برای این برنامه اینه که از کارشناسان دینی بیشتری استفاده کنند تا تک تک مطالبی که تجربه گرها میگن با دین تطبیق داده بشه و اگه اشتباهاتی دارن سریع اصلاح بشه.🌸@IslamLifeStyles

قبلا هم گفتم تجربه نزدیک به مرگ با مرگ فرق داره این آدمها هیچ درکی از مرگ ندارن،درک واقعی مرگ برای افرادی هست که از این دنیا رفتن،آیا یه ثانیه هم به این دنیا برگشتن؟از نظر علمی که منسوخه،و از لحاظ دینی روحی که از کالبد جدا بشه هیچوقت به جسم برنمیگرده،این برنامه ها فقط برای سرگرم کردن بیننده هست

نکته نهم"زندگی پس از زندگی"💢 یکی از مسائلی که در مورد این برنامه باید بهش دقت بشه اینه که تمام تجربه هایی که مطرح میشه صرفا یک قطعه خیلی کوچک از پازل بزرگ اتفاقات بعد از مرگ تا قیامت هست.⭕️ بعد از مرگ هزاران اتفاق خوب و بد دیگه برای انسان میفته و صرفا با همون چند دقیقه اول نمیشه فهمید که یه نفر به سعادت رسیده یا خیر.🔸 گاهی برخی موارد رو میبینیم که افراد گناهکار میگن اون طرف خیلی نورانی و لذتبخش بوده. خب این موارد فقط یک قطره از اقیانوس اتفاقات بعد از مرگ رو تجربه کردن و برای همین این تجربه ها اصلا کامل نیست و نمیشه به طور کامل بهشون استناد کرد.❇️ یا مواردی که فردی آدم خوبی بوده ولی عذاب های زیادی رو تحمل کرده. این موارد هم ناقص هست و باید در هزاران مرحله بعد از مرگ ببینند که وضعیتشون به چه شکل خواهد بود..🔹@IslamLifeStyles

نکته دهم🔶 با توجه به مطالبی که گفته شد تقریبا تنها فایده این برنامه اینه که مرگ اندیشی رو در جامعه ما بیشتر کنه.همین تفکر و یاد مرگ خیلی میتونه جامعه ما رو به سمت تقوا حرکت بده.در واقع ما باید مراقب باشیم از گفته های تجربه گران یک نتیجه گیری کلی برای همه نکنیم. هر کسی زندگی و مرگ خودش رو داره و این که وضعیت ما بعد از مرگ چگونه خواهد بود کاملا موضوع مبهمی هست.🌷 فقط ما میدونیم که هر کسی مراقبت از هوای نفس بیشتری داشته باشه وضعیت بهتری بعد از مرگ خواهد داشت.🔶 و این نکته هم باید دقت کنیم که جنبه احساسی این برنامه بر جنبه عقلانی اون غلبه نکنه که در این صورت آسیب های فراوانی خواهد داشت.🔹@IslamLifeStyles

نکته یازدهم🔹 خیلی از افراد با دیدن این برنامه متحول شدن و تصمیم به اصلاح رفتارشون کردند و این یک موضوع طبیعی هست.🌷 پیامبراکرم صلوات الله علیه فرمود: کفی بالموت واعظا.برای انسان موعظه ای به نام مرگ کفایت میکند.⭕️ متاسفانه جامعه ما سالهاست تحت تاثیر رسانه های مختلف بمباران تبلیغاتی میشه و همگی هم شبانه روز دعوت به سرگرمی های دنیا میکنند.تا جایی که انگار در زندگی مردم چیزی به نام آخرت وجود نداره و هرچی هست فقط همین دنیاست. 🔹 در چنین شرایطی هر چیزی که انسان ها رو به یاد مرگ بندازه بسیار ارزشمند هست.✅ وقتی آدم بدونه همه چیز فقط این ظواهر دنیا نیست و بعد از مرگ باید بابت همه چیز حساب پس بده بالاخره سعی میکنه رفتارش رو تغییر بده.