2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 29 پست
اخه جلو جاریم زد شاهد اون

اها اونم شاهد میاره میگه نزدم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی سختی کشیدم باهاش هنوز خسیسیشو تحمل میکردم دیگ کارش جایی رسیده بود  ک خانوادش تو تصمیماتمون ...

من هنوز دارم میکشم تااخر عمرم زندگیم همینه 

من دوتا پسر دارم مجبورم باید بشینم تا لحظه مرگم برسه 

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  
پسره بچم.کتک خوردم و دل سوخته پس دادگاه قبول نمیکنه😔عجب قانونی همه چی پشت مرده

اره اصلا قانون طرف خانوما نیست 

منم دارم جدا میشم و درگیر دادگاهم و اینکه نمیتونم مهریمو بگیرم ناراحتم میکنه😕

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
وای خدا سرچی؟

من به خاطر بیماریم دارم جدا میشم همسرم گفت زن بیمار نمیخوام

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
اره اصلا قانون طرف خانوما نیست  منم دارم جدا میشم و درگیر دادگاهم و اینکه نمیتونم مهریمو بگیرم ...

دیگ خسیسیش بیمارگونه بود گفتم تولد بگیرم برا بچم شروع کرد لیست نوشتن هرروز یه چیزی از لیست حذف میکرد بخاطر خرجش پول منو نمیداد ماهیانمو.پررو پولمو نمیداد میگف خانوادمو افطار دعوت میکنم

کسی نیس اخه نمیتونه.

من طلاق گرفتم میدونم دادگاه چطوریه گفت من شاهد دارم نزدم گف من کی زدم حتی عکس داشتم گفت فتوشاپ کروی من خودم بلدم فتو کنم کار اشتباهی کردم نرفتم پزشک قانونی گفت مثل یک پر قو تو خونه آرامش داره همش دروغ میگه منم طلاق گرفتم گفتم نمیشه باهاش زندگی کرد الهی خدا لعنتش کنه همش تو فکرمه فکرم فکرم ... البته الهی خدا سر هیچ کس نیاره

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
من به خاطر بیماریم دارم جدا میشم همسرم گفت زن بیمار نمیخوام

ولی یه چیزم بگم قهر کردم اومدم دو روز برادرشوهرم و جاریم افتادن دنبال کارای من ولی شوهرم خودش نشونشون نمیده میگ حرف نمیزنم فعلا همینجوری موندم خونه بابام تکلیفمو روشن نمیکنه.ولی یجا خوندم ک ااگ بزنه و سیاه و کبوود نشه مرد باید از زنس رضایت بخاد این حتی خودشم نشون هیچ یک از اعضای خانوادس نمیده

من طلاق گرفتم میدونم دادگاه چطوریه گفت من شاهد دارم نزدم گف من کی زدم حتی عکس داشتم گفت فتوشاپ کروی ...

وای.شوهر منم اهل دروغ و دغل .من استرس اینو دارم ک تو دادگاه چی بگم بنظرت باحرفایی ک گفتم ب دادگاه چی بگم چجوری مشکلمو حل کنم؟چون شوهرم کارمند دادگستری میترسم بخره اونارو و حرفاس گول بزنه دادگاه

من طلاق گرفتم میدونم دادگاه چطوریه گفت من شاهد دارم نزدم گف من کی زدم حتی عکس داشتم گفت فتوشاپ کروی ...

شما دوباره ازدواج کردب ؟ بچه نداری؟اگ نداری خوشبحالت

وای.شوهر منم اهل دروغ و دغل .من استرس اینو دارم ک تو دادگاه چی بگم بنظرت باحرفایی ک گفتم ب دادگاه چی ...

مدرک میداشتی بهتر بود اول یک وکیل خوب بگیر سعی کن به وکیلت بفهمونی تورو زده