2777
2789
عنوان

طلاق

329 بازدید | 29 پست

شوهرم خسیس و زور گو و فحش و بی احترامی میکنه درجمع بهم و حتی کتک میزنه در جمع و خلوت منو اگ ب حرفش گوش ندم.بچه یکسالمم میزنه.عصبی خیلی .خسیسیش و خسیسی خانوادش زبانزد حالا بچمو برداشتم اومدم خونه بابام .ایا میتونه بیاد بچمو  بگیره؟شکایت کنه قبل طلاق بچه با کی؟بعد طلاق باکی؟و اینک خانه دارم ولی پدرم دارایی داره .ایا قانون میده ب من؟؟؟بهم سیلی میزد و سرخ و کبود نمیشد ایا میتونم ادعا کنم ک میزد منو؟دادگاه نمیگ مدرک بده؟کسی بوده شرایط منو داشته باشه؟

شوهر منم کتکم میزنه ولی نه تو جمع 

با کم بندم میزنه وقتایی که به حرفش گوش ندم 

تو جمع یجوری وانمود میکنه کل دنیا فک می کنن عاشقمه

من منتظرم کنکور بدم قبول شم دست بچمو بگیرم فرار کنم طلاق که نمیده 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بچه ات دو سال به بالا باشه میگیره اگه بخواد . اگر سیاه کبود نشدی پزشک قانونی نرفتی نمیتونی ثابت کنی زده تورو

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

خداییش اگر نمیشه درست 

همین الان طلاق بگیر 

بچه مال خودته هیچ غلطی نمیکنه 

مهریه نفقه اینهارو بکذار اجرا بگو حضانت بچه رو بده میبخشم 

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  
خدانکنه ازس متنفرم فقط میترسم بیاد بگ بچمو بده

نمیتونه بگیره فقط نقطه ضعف نشونش نده اصلن ترستو نشون نده خیالت راحت بچه ماله توعه

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
خداییش اگر نمیشه درست  همین الان طلاق بگیر  بچه مال خودته هیچ غلطی نمیکنه  مهری ...

اخه خیلی لجبازه میترسم با بچم اذیتم کنه اخه یجایی شنیدم میگن خانه دار باشی حضانت سخت میشه؟

بچم یکسالش پس اون چجودی ثابت میکه ک نزده

تو چطوری میخوای ثابت کنی زده تورو ، اون میگه من نزدمش قسم میخوره مظلوم نمایی میکنه کاری نداره که 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

بچت تا 7 سالگی با تویه بعد اگه دختره تا 9 میره پیش پدر بعد هم خود دختر انتخاب میکنه پیش کی باشه برای پسر تا 15 سالگی پیش پدره و بعد انتخاب میکنه 

برای کتک زدن ها هم باید مدرک و شاهد داشته باشی وگرنه دادگاه قبول نمیکنه

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
خداییش اگر نمیشه درست  همین الان طلاق بگیر  بچه مال خودته هیچ غلطی نمیکنه  مهری ...

خیلی سختی کشیدم باهاش هنوز خسیسیشو تحمل میکردم دیگ کارش جایی رسیده بود  ک خانوادش تو تصمیماتمون و زندگیمون دخالت میکردن میترسید مهمون دعوت کنه بدون اجازه مادرش.تو جمع چیزی میگفتم از دهنم میزد میگف حرف اضافه نزن.ن کادویی بلد بود ن سورپرایزی خدا میدونه چچی کشیدم😔

بچت تا 7 سالگی با تویه بعد اگه دختره تا 9 میره پیش پدر بعد هم خود دختر انتخاب میکنه پیش کی باشه برای ...

پسره بچم.کتک خوردم و دل سوخته پس دادگاه قبول نمیکنه😔عجب قانونی همه چی پشت مرده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز