2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 70 پست
الان یجوری شده اگه من خودم برم   چون بابام شوهرمو انداخته بیرون اگه اشتی نکنن خانوادمم هی ...

عزیزم اوایل منم قهر بودن یواش یواش آشتی دادم یه روز دیگه منو برد در خونه بابام دم در بود اینم خجالت موند اومد به معذرت خواهی اما بابای من هیچوقت به شوهرم بی احترامی نکرده چون همیشه میگفت رومون نمیخوام به روی هم باز بشه 

توروخدا دعا کنید پسر منم حرف بزنه 
غرور شوهرت نابود شده...حالا غرور خودت برات مهمه که بیاد دنبالت.؟ از اول حتی اگر شوهرت هزار تا ایراد ...

والا خانواده اونم به من خیلی بدی ها کردن خیلی چیزا گفتن 

ولی میگه این عادیه پیش مادرشوهرو عروس

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا خانواده اونم به من خیلی بدی ها کردن خیلی چیزا گفتن  ولی میگه این عادیه پیش مادرشوهرو عروس

کلا زندگی تو جدا کن از خوانواده های خودت و اون. خیلی از طلاق ها بواسطه دخالت اینا هست

کلا زندگی تو جدا کن از خوانواده های خودت و اون. خیلی از طلاق ها بواسطه دخالت اینا هست

زندگیم جداعه ولی انقد اذیتم میکنه میشینم هی گریه میکنم منم کسیو ندارم جز اونا زنگ میزنم به اونا میگم اخر

زندگیم جداعه ولی انقد اذیتم میکنه میشینم هی گریه میکنم منم کسیو ندارم جز اونا زنگ میزنم به اونا میگم ...

حالا بیخیال این حرفا آخر سر میخوای چکار کنی میدونم ک دوسش داری وگرنه انقدر دلتنگ نمیشدی

توروخدا دعا کنید پسر منم حرف بزنه 
حالا بیخیال این حرفا آخر سر میخوای چکار کنی میدونم ک دوسش داری وگرنه انقدر دلتنگ نمیشدی

اخر میخام برم خونه ام دیگه ولی شوهره من اگه یه نیم ساعت راهو تنهایی برم طلاقم میره حالا چه برسه ۵ ساعت راهو پاشم تنها برم خونه ام اونکه نمیشه

خونه پدرشوهرمم که هیچوقت نمیتونم به بابام بگم ببرتم 

اونم نمیاد دنبالم دیگه 

خخخ😂😂😂😂😂حل کردم خودم

ما خونمون دوره از مادرشوهر پدرشوهر  مامانمینا با مادرشوهرمیناهم یکم فاصله دارن  نمیتونم ...

من هیچی والا همچنان به غرغراش گوش میدم زیاد نمیاد بیاد هم همش ایراد میگیره امشب افطار دعوت بودیم نرفت گفت شوهر خواهرتو بیشتر تحویل میگیرن