2777
2789
عنوان

افراد پرخاشگر

85 بازدید | 3 پست

تروخدا بخونید کامل میدونم طولانیه ولی خیلی به کمکتون نیاز دارم 🥺💖

من یه دوستی دارم چند ماه پیش سر یه حرف ساده چنان به من پرخاش کرد و بعد که اومدم بگم چرا اینقد جوری هستی و این حرفا برگشت گف بس کن و چقد پیگیری و بعد بلاکم کرد تا همین چند هفته پیش که خواهش کرد و انبلاک کردیم همو

امشب دوباره اومدم گفتم بیا فلان وسیله که دست من هست رو ببر ( اخیرا یه محله ای رفته بود برای لباس خریدن که فاصله چندانی نداشت با خونه ما) خیلی عادی گفتم راستی  فرمانیه اون ورا رفتی دو سه بار خرید اینجا هم نزدیکه بیا اینو ببر 

یهو بهم پرید گف من کی سه بار رفتم !! فقط یک بار رفتم و فلان و (ولی بخدا گفته بود دو سه بار رفتم ) بعد گف اصلا فرمانیه نبوده اقدسیه بوده و من گفتم حالا هرچی چه فرقی داره میگم بیا این ورا منظورم اینه چرا تو حاشیه میری اینقد !
باز بهم پرید وقتی نرفتم چیو بپذیرم !! اصلا چی گفتم مگه من بهش که اینقد بهم پرخاش کرد چه فرقی داشت چند بار یا چه محله ای!!

بعد گف باشه اوکی و رفت 

من گفتم زشته وسط حرف زدن یهو میپری میری و مث بچه ها چه حرکتیه حالا دو بار یا سه بار محله ش چه اهمیتی داره میگم بیا وسیله تو ببر ‌بیا خونمون کلا 

یهو باز پرید بهم که وقتی میگم اوکی دیگه حرف نزن بعدش !! و چقذ بیکار و پیگیری که باز پیام دادی و از این حرفا منم خیلی بهم برخورد اخه گف اصلا پیاماتو نخوندم چقذ بیکاری پیام میدی و منم گفتم نخون به جهنم ! خلاصه باز دعوامون شد

به نظرتون چیکار کنم؟ اون سری بلاک کرده بود خودش اومد خواهش کرد که ببخشید و از این حرفا 

الان به من میگه پیگیر 

شما با ادمای پرخاشگر چیکار میکنید ؟ تروخدا اگه چیزی میدونید بگید ده سال هم ازم بزرگ‌تره ولی خیلی بچه گانه رفتار میکنه اصلا طاقت حرف زدن نداره

شوهر من به همین شدت بلکه بیشتر وحشیه!

راه حل نداره. فکر کنم باید تا حد امکان از همجین ادمهایی فرار کرد. باعث فرسایش روح میشن.

شاید فکر کنی دارم شلوغش میکنم. ولی خدا شاهده یه جمله که باب میلش نباشه نمیذاره تا آخر بگم.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
شوهر من به همین شدت بلکه بیشتر وحشیه! راه حل نداره. فکر کنم باید تا حد امکان از همجین ادمهایی فرار ...

میدونم دقیقا دوست منم همینه 

اصلا چه اهمیتی داره حالا که گفتم سه بار رفتی یا دو باره 

ولی فوری پرید بهم که چرا گفتی مثلا فرمانیه من رفته بود یه جا دیگه خب چه اهمیتی داره اصلا ؟ منظور حرف منو اصلا توجه نمیکنه و همش هم میخواد من خفه بشم در برابرش و خیلی تحقیر میکنه منو!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونم دقیقا دوست منم همینه  اصلا چه اهمیتی داره حالا که گفتم سه بار رفتی یا دو باره  ول ...

مشاور میگفت با اینجور آدمها باید مثل خودشون بلکه بدتر رفتار کرد تا آروم بگیرند. اگه میتونی کلا ازش ببر. اگه مجبوری رابطه داشته باشی، خودت اصلا با پرخاش بیشتر همه چیزو به هودش برگردون. رام میشه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!