تروخدا بخونید کامل میدونم طولانیه ولی خیلی به کمکتون نیاز دارم 🥺💖
من یه دوستی دارم چند ماه پیش سر یه حرف ساده چنان به من پرخاش کرد و بعد که اومدم بگم چرا اینقد جوری هستی و این حرفا برگشت گف بس کن و چقد پیگیری و بعد بلاکم کرد تا همین چند هفته پیش که خواهش کرد و انبلاک کردیم همو
امشب دوباره اومدم گفتم بیا فلان وسیله که دست من هست رو ببر ( اخیرا یه محله ای رفته بود برای لباس خریدن که فاصله چندانی نداشت با خونه ما) خیلی عادی گفتم راستی فرمانیه اون ورا رفتی دو سه بار خرید اینجا هم نزدیکه بیا اینو ببر
یهو بهم پرید گف من کی سه بار رفتم !! فقط یک بار رفتم و فلان و (ولی بخدا گفته بود دو سه بار رفتم ) بعد گف اصلا فرمانیه نبوده اقدسیه بوده و من گفتم حالا هرچی چه فرقی داره میگم بیا این ورا منظورم اینه چرا تو حاشیه میری اینقد !
باز بهم پرید وقتی نرفتم چیو بپذیرم !! اصلا چی گفتم مگه من بهش که اینقد بهم پرخاش کرد چه فرقی داشت چند بار یا چه محله ای!!
بعد گف باشه اوکی و رفت
من گفتم زشته وسط حرف زدن یهو میپری میری و مث بچه ها چه حرکتیه حالا دو بار یا سه بار محله ش چه اهمیتی داره میگم بیا وسیله تو ببر بیا خونمون کلا
یهو باز پرید بهم که وقتی میگم اوکی دیگه حرف نزن بعدش !! و چقذ بیکار و پیگیری که باز پیام دادی و از این حرفا منم خیلی بهم برخورد اخه گف اصلا پیاماتو نخوندم چقذ بیکاری پیام میدی و منم گفتم نخون به جهنم ! خلاصه باز دعوامون شد
به نظرتون چیکار کنم؟ اون سری بلاک کرده بود خودش اومد خواهش کرد که ببخشید و از این حرفا
الان به من میگه پیگیر
شما با ادمای پرخاشگر چیکار میکنید ؟ تروخدا اگه چیزی میدونید بگید ده سال هم ازم بزرگتره ولی خیلی بچه گانه رفتار میکنه اصلا طاقت حرف زدن نداره