2777
2789
عنوان

معتاد ی الدنگ شدم

536 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها خواهشا توهین نکنید انشالله ک هیچکدوم توو این شرایط قرار نگیرید

بصورت خیلی اتفاقی با ی پسر اشنا شدم سنشم کم نیست ۸سال از خودم بزرگ تره من ۲۴ سالمه و خیلی موفق و پولدار و جنتلمنه،خیلی خوشم اومد ازش اونم ب من ابراز علاقه کرد و با هم ب قرار گذاشتیم بیرون رفتیم،

من‌گفتم شاید قصدش ازدواج چون منم هم خوشگلم هم خانواده سرشناسی دارم(تعریف از خود نباشه)

بعد ک تلفنی صحبت کردیم گفت ک من قصد ازدواج ندارم کلا و......

منم گفتم‌اوکی مشکلی ندارم چون واقعا عاشقشم بودم و جدایی ازش واقعا سخت بود واسم با وجود اینکه خیلی ناراحت بودم

الان ی مدت باهام چت میکنیم همش پیشنهاد های ناجور بهم میده مشخصه ک منو واسه چی میخواد ولی نمیتونم اصلا دل ازش بکنم از طرفی ب هیچ عنوان تن ب خواسته هاش نمیدم بچه ها معتادش کنم چیکار کنم الان جوابم و نمیده میگه باید بیای خونه ام

این کاربری دست من و ابجیمه(دختر داییم)لطفا کارگاه بازی در نیارید باتشکر

خودتو بدخت نکن سنتم کم نیس ک میخای با بچه بازی بگذرونی وقت بذار واس کسی ک میخای باش ازدواج کنی بشناسیش و.... این کارا عاقبت نداره

سلامتی تو دلیم اسم لیلا

شفای پدرم‌ک سکته کرده بستریه التماستون میکنم دعاکنید واسش اسمش رضا

دعامیکنی؟ممنونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توروخدا حواست باشه 

اگه میگی خوشتیپ و جنتلمنه ینی ممکنه دل خیلیای دیگه رم برده باشه و کشونده باشه به خونش 

قصد ازدواجم که نداره 

یا باید سر به راهش کنی که احتمالش کمه 

یا از ذهن و دلت پاکش کنی:(

تهش تو عذاب میکشی به اون هیچی نمیشه....حالا ادامه بده🤗

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

وای😕😕😕

امیدوارم خدا کمکت کنه... 

ببین من خودم 7 ساله عاشقه ی پسرم خیلی دوسش دارم هنوزم که هنوزه بخاطرش گریه میکنم 5 سال پیش ولم کرد رفت حتا بدون خدافزی چه روزایی که باهاش نداشتم! 🥲 مجبور بودم ازش بگذرم بعضی وقتا شرایط جور نیس مجبوری.... توام مجبوری بعدا پشیمون می‌شیا

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
خودتو بدخت نکن سنتم کم نیس ک میخای با بچه بازی بگذرونی وقت بذار واس کسی ک میخای باش ازدواج کنی بشناس ...

عزیزم خدا به آرزو هات برسونه 🌹🤍

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐