2777
2789

ما دو هفته یه بار یا گاهیم هفته ای یه بار 

بعد خواهرم میگه عقد کرده هام انقدر نمیرن بیرون 

خانوادمم گیر میدن میگن چقدر اخه بیرون میرین

زیاد میریم آیا؟ 

تو دوران نامزدی خانواده همسر شمارو دعوت میکردن شام و ناهار ؟ 

هفته ای دو بار امکانش باشه سه بار

اره یه هفته من یروز شام خونه اونا هستم یه هفته اون شام خونه ما

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدی یه شب درمیون .

عقد هم دوروز در هفته الی سه روز 

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
هفته ای دو بار امکانش باشه سه بار اره یه هفته من یروز شام خونه اونا هستم یه هفته اون شام خونه ما

مادرشوهر روانی من نامزدی کرد خونابه برای ما.میگفت بایدهرروز یرین بیاین.هررروز یامن اونجا بودم یااون باید خونه ما بود.قصدش اذیت کردن بود فقط.خدالعنتش کنه.ماروخسته کرده بود

هرشب میومد جلو در میدید و میرفت 😅ما روهم گیر میدادن برا بیرون رفتن خیلی اذیتم کردن

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞