2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم🙂🙂

417 بازدید | 23 پست

این هفته میخوام انجام بدم

سری قبل که انجام دادم جفت لوله هام گرفتگی داشت به خواسته خودم به دکتر گفتم بنویسه برای لوله های رحمی.‌..

استرس دارم خیلی

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز شد ولی یادمه اون سال دکترم بهم گفت چون یبار بسته شده بازم احتمالش هست

ازکجا متوجه شدی ؟

علائم خاصی داشتی؟

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

مگه بچه نداري؟؟تو امضات نوشتي آخه

برای بچه نمیرم ب درخواست خودم گفتم بنویسه چون همش استرس دارم باز نگرفته باشه لوله هام

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
نه اون سال باردار نمیشدم و پریودام دردناک بود...الانم باز چند ماهه پریودام دردناکه

زایمان قبلیتون چی بود؟؟ببخشید اینقد سوال میپرسم چون منم میخوام برم

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

نه اون سال باردار نمیشدم و پریودام دردناک بود...الانم باز چند ماهه پریودام دردناکه

منم پریودیهام دردناکه و خونریزی زیاد دارم بعد زایمان اینجوری زیاد خونریزی دارم

۳_۴ سال پیش عکس رنگی دادم برای همین باز میخوام برم

اها فک کردم چن ماهی گذشته دکتر من میگفت تاشیش ماه بازمیمونه برا اونایی ک قصد حاملگی دارن شیش ماه فرصت دارند

دنیا ممکن است یه تصور خیالی ،وفلسفه ی وجود صرفا یک رویاباشد.