2777
2789
عنوان

قرض دادن پول

123 بازدید | 12 پست

بچه ها من توخوابگاه معمولا میریم فست فود میخوریم پولو حساب میکنم ک بچه ها بعدا بزنن ب کارتم بعضیا که خوش حسابن همون لحظه میزنن تا همون روز،ولی بعضیا نمیزنن چجوری باید ب روشون بیارم چون نمیخوام بی ادبی بشه،بعد الان برای ی نفر حتی شماره کارتمم فرستادم ولی عکس العملی نشون نداده.چجوری باید بهش بگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داریم میریم بیرون چجوری نبرم؟اصلا این موضوع رفته تو مخ من..

اوه بزار بشی ادم بده .تو این همه دادی یبارم نده خو

چطور اونا بد میکنن عیب نداره 

بهانه فقط برا مواقعی هست که میخوای خودتو خوب نشون بدی دیگه

یهو میگن تو تو کارتت پول هست حساب کنی؟منم دیگ نمیتونم دروغ بگم

ساده گیر آوردن سواستفاده میکنن چرا تو اون همه آدم تو باید حساب کنی خیلی محکم حرفتو بزن یا بگو پول دارم اما واسه کاری لازم دارم .منم بادوستم هردفعه میرفتیم کافه چون دستشم خالی بود خودم همش حساب میکردم اونم هرچی دلش میخواست سفارش میداد کلی هم اصرار میکرد ک شماره کارتتو بفرس برام پولتو رفتم خونه برات بریزم میگفتم نمیخواداما هرچقدم دستش خالی باشه خلاصه میتونست یبارم اون حساب کنه حالا نوش جونش اما بعضیا واقعا اصلا ب رو خودشون نمیارن

♡🦋جور دیگر باید دید،زیرا جهان جور دیگر است♡🦋
اوه بزار بشی ادم بده .تو این همه دادی یبارم نده خو چطور اونا بد میکنن عیب نداره  بهانه فقط بر ...

🤦🏻‍♀️اینا چندبار فهمیدن من تو کارتم پول زیاد دارم واسه همین بیشترمن حساب میکنم...درحالی ک اگ خودم باشم برای اون طرف همون شب میزنم ب حسابش

ساده گیر آوردن سواستفاده میکنن چرا تو اون همه آدم تو باید حساب کنی خیلی محکم حرفتو بزن یا بگو پول دا ...

اصلا خودمم موندم دیروز یکیشون گف الان برات میزنم نزد حالا کارندارم از خیراون گذشتم ولی تو کف اونی ام که شماره کارتم براش فرستادم سین زده فقط...بعد اصلا نمیان اینجور مواقع ب طرف بگن ک،خودش باید بفهمه دیگ الان حس میکنم نمیفهمن واسه همین پرسیدم ک بهش پیام بدم چی بگم 

اصلا خودمم موندم دیروز یکیشون گف الان برات میزنم نزد حالا کارندارم از خیراون گذشتم ولی تو کف اونی ام ...

میفهمه خودشو میزنه ب نفهمی 

میگم ک بعضیا اصلا ب روی خودشون نمیارن بد حسابن و....

نمیدونم اگه رابطتون خراب نمیشه بهش پیام بده بگو فلانی پولمو لازم دارم میشه لطف کنی واسم بریزی یه همچین چیزایی باید بگی 

♡🦋جور دیگر باید دید،زیرا جهان جور دیگر است♡🦋