2777
2789

تو اتاقم بودم درو بسته بودم.یهو صدا مامانم اومد ترسیده بود بابامم ترسیده بود.رفتم هال مامانم گف بیا ب سینم دس بزن.زدم دیدم ک یچی سفت بزرگ داخل سینشه.وای دارم دق میکنم😭چیزع خطرناکی نباشه دور از جون؟تجربه ای دارین؟😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله چیزی نیست باید بره دکتر با ماموگرافی و سنوگرافی خیالتون راحت میشه 

تا قبل از این مامانتون سینه اش رو معاینه کرده بود یا بار اولیه که دست زده و یهو یه چیز سفت بزرگ لمس کرده؟ چون ممکنه غدد شیرساز باشه که تو سینه همه هست و مامان شما بار اول باشه لمس کرده و ترسیده

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
ن اینجور نبود.امروز ی لحظه دس زد دید اینجوریه

تنها راه رفتن پیش دکتر متخصص زنان و انجام ماموگرافی و سنوگرافی هست تا خیالتون راحت بشه و اینکه بهتره تا انجام آزمایشات لازم اصلا فکر بد نکنید چون اگر چیز بدی بود احتمالا علایم دیگه ای هم نشون میداد 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
2790
2778
2791
2779
2792