2777
2789
عنوان

خداهر شوهر

230 بازدید | 15 پست

تو رو خدا فاز خاهر شوهر و اینا برام بر ندارین اول بخونین.

عروسمون هر چی مامانم میگه برعکس میکنه داداشم چون با هم دوست بودن 4 سال دختره زوره

چون با هم دوست بودن مامانم ب زور قبول کرد. خدا شاهده هیچجوره خانواده هامون بهم نمیخوره..بلاخره ه جور بود عروسمون شد

حالا ک خرش پل گذشته.... 

یه پیج دارن عکسای خودشونا میزارن عروس عمه دارم خیلی بی شعوره. من حتی ب پیج خودم راهش ندادم. عادت بدی داره شات میگیره از عکسای پیجای خصوصی میشینه دور همی مسخره میکنن. 

ب عروسمون گفتیم اینو راه نده و بهش توضیح دادیم قبول کرد. حالا داداشمو یاد داده پول بدین بهم میخام برم مسافرت( چند وقت یه بار داداشم میندازه بجون بابام)بابام نداره خب بقیه داداشامم هستن مجردن

حالا چون پول ندادیم خانم بره مسافرت باز این عروس عمه ریخته رو هم. خبر رسید ک عکسای داداشم اینارو ت جمع نشون می‌داده و مسخره میکردن. مامانم داره حرص میخوره 

چکار کنیم باهاش. بابا من خودمم عروسم چرا اینجوری میکنید یه سریا

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر گلم از زندگی داداشت بکش بیرون.. خودش میدونه و زنش و مامان و باباهاتون‌‌... شما تحت هیچ شرایطی حق نظر دادن هم نداری... اصلا دخاات نکن که تهش میشه آدم بده... حتی اگه نیتت درست باشه.

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
دختر گلم از زندگی داداشت بکش بیرون.. خودش میدونه و زنش و مامان و باباهاتون‌‌... شما تحت هیچ شرایطی ح ...

خدا شاهده بخاطر خودش میگم و گرن تا الان کوچکترین حرفی نزدم 

خودش خواسته تو خودت و ناراحت نکن

خودش میخاد مسخره بشه. عقلم اخه خوب چیزیه. تا به چیزی بر خلافش میشه برعکس میکنه حرفای مامانم اینارو

خدا شاهده بخاطر خودش میگم و گرن تا الان کوچکترین حرفی نزدم 

خدا شاهده نصیحت،،، توجیه ،،، حتی حرف خوب ،، حتی پیشنهاد از طرف شما اصلا جایز نیست.‌. چون به قول خودت بزور قبولش کردید و مدام فکر میکنید داداشتون رو پر میکنه. پس احتمالا ایشون هم متقابلا دل خوشی از شما نداره‌ ...من مطمئنم نیت شما مثبته،، ولی باور کن هیچ عروسی گوش به نصایح خواهر شوهر نمیده... فقط خودتو بده میکنی... نکن عزیزم... ولشون کن.

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
خدا شاهده نصیحت،،، توجیه ،،، حتی حرف خوب ،، حتی پیشنهاد از طرف شما اصلا جایز نیست.‌. چون به قول خودت ...

خودش بد نیست دو تا خاهر بزرگتر از خودش داره ت خونه اونا خیلی حسودن خیلی