2777
2789

فاز بعضی کاربرا چیه تو این تاپیک و تو اون تاپیک دنبال آتو و یه حرف کوچیکن ک بحث و دعوا را بندازن شروع کنن تگ کردن نی نی یار و تگ کردن کاربریت و هوچی گری 

درک نمی‌کنم مگه فضای مجازی چقد میتونه اهمییت داشته باشد که دست از خاله زنک بازی بر نمیدارن

هر که او بیدارتر، پر دردتر  /  هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید واسشون یه جور تفریح محسوب می‌شه و خوش می‌گذرونن

مثل خون در رگ های من          محترم باشیم                                                                           گریه کردیم دوتا شعله‌ی خاموش شده، گریه کردیم دو آهنگ فراموش شده، پر کشیدیم بدون پر زخمی باهم، عشق بازیِ دوتا کفتر زخمی باهم، زندگی حسرت یک شادی معمولی بود، زندگی چرخش تنهایی و بی‌پولی بود، شعر من مزه‌ی خاکستر و الکل می‌داد، شعر من را وسط زندگی‌ات هول می‌داد، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، نگران بودی اندوه تو خاکم بکند، نگران بودی سیگار هلاکم بکند، نگران بودی این فرصت کم را بکشم، نگران بودی یک روز خودم را بکشم، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، آه بدرود گل یخ زده‌ی بی‌کس من، آه بدرود زن کوچک دلواپس من، بغلم کن غم در زخم شناور شده‌ام، بغلم کن گل بی طاقت پر پر شده‌ام، بغلم کن که جهان کوچک و غمگین نشود، بغلم کن که خدا دورتر از این نشود، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم...

والا به خدا تاپیک ها منا صد بار یا ترکوندند یا لغو کاربری شدم

عشق چشم بسته دلو بهت دادم❤با پای خودم 🦶به دامت افتادمم.دیگهچی میخوای از جونه یه آدم🤔عشق تو این قهر و آشتیای یه ریزی بهم میزنی هی مگه مریضی🤒با این همه باز چه عزیزی😍عشق بوسه ای💋وسط پیشونی.یه زخمی که تا همیشه میمونی به جون خودت درد بی درمونی🤕عشق غمه قشنگ پرطرفداری حیف تو که فقط مردم آزاری😬میای میری چه بیکاری🙁آهای عالیجناب عشق فرشته 🧚‍♀️عذاب عشقحریف تو نمیشه این قلب بی صاحاب عشق.منو دیوونه میخوای تو اینجوری خوشی عشق ولی بازم دمت گرم چه زیبا میکشی 🤪عشق😍
نمیدونم فاز اونارو صدتا تایپیک زدم برای کسب درامد وارایشگری هیچکی نیومد عاشق خاله زنک بازین

دقیقا اگه مشکل داشته باشی سوال داشته باشی هیچی نمیاد تو تاپیکت یه بحث جنجالی شوهر بازی و خیانت و مادر شوهر باشه همه سرازیر میشن 

والا به خدا تاپیک ها منا صد بار یا ترکوندند یا لغو کاربری شدم

بخدا من اصن نه تاپیک ترکوندنشون برام مهمه نه کاربری 

خودشون زیادی پیگیر مجازین

بخدا من اصن نه تاپیک ترکوندنشون برام مهمه نه کاربری  خودشون زیادی پیگیر مجازین

من که همش دعوا باهام دارند

عشق چشم بسته دلو بهت دادم❤با پای خودم 🦶به دامت افتادمم.دیگهچی میخوای از جونه یه آدم🤔عشق تو این قهر و آشتیای یه ریزی بهم میزنی هی مگه مریضی🤒با این همه باز چه عزیزی😍عشق بوسه ای💋وسط پیشونی.یه زخمی که تا همیشه میمونی به جون خودت درد بی درمونی🤕عشق غمه قشنگ پرطرفداری حیف تو که فقط مردم آزاری😬میای میری چه بیکاری🙁آهای عالیجناب عشق فرشته 🧚‍♀️عذاب عشقحریف تو نمیشه این قلب بی صاحاب عشق.منو دیوونه میخوای تو اینجوری خوشی عشق ولی بازم دمت گرم چه زیبا میکشی 🤪عشق😍
من که همش دعوا باهام دارند

من ک تا حالا با شما برخوردی نداشتم ک نمیشناسمتون 

ولی اینایی ک اینجا میان دعوا را میندازن عقده دارن اینجا خودشونو تخلیه میکنن 

من ک تا حالا با شما برخوردی نداشتم ک نمیشناسمتون  ولی اینایی ک اینجا میان دعوا را میندازن عقده ...

بله گلم بقیه را میگم