2777
2789
عنوان

شماهم؟🥹🐶

63 بازدید | 6 پست

الان ۴ساله که سگ داریم و از بچگی کا بزرگش کردیم،شده مثل بچه مامانم ،انقددد که وابسته ایم بهش و دوسش داریم،هرشب پیش یکیمون میخابه صبحام میاد با پنجهاش اروم میکشه رو موهام که پتومو بیارم براش بالا بیاد زیر پتو🥹همیشه هرجا بشینم یا رو پامه یا رو شکمم میاد میخوابه،از بیرون که میایم حتی واسه یه دقیقه م تنها باشه بازم برامون ذوق میکنه جوری که انگار چندساله ندیدتمون،اونایی که سگ دارن شماهم انقد وابسته این به بچتون؟:))

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببینمش😍

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

عکسش بزار لایک کن

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐

آی خدا پیرهنشو😍🥺

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗