2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بستگی داره آبمیوه گیری تک بخوای یا چهار کاره. پاناسونیک فقط سه کاره و تک کاره داره. که واقعا دستگاههای عالی هستند. تو رتبه بندی آبمیوه گیری ها ، آبمیوه گیری تک کاره فیلیپس حرف اول رو میزنه. بعد از اون بوش، کنوود، پاناسونیک و پس از اونها براون هست. البته طبق تحقیقاتی که من کردم. اگه خرید آبمیوه گیری تک کاره  هزینه اش برات مهم نیست که پول بزار تک کاره فیلیپس رو بگیر. اگر بودجت کمه می تونی تک کاره گوسونیک 719 یا بیم آلمان بگیری. اگه چندکاره خوب می خوای اولویتت پاناسونیک و ناسا الکتریک باشه. 

اینها رو مشاور فروشگاه ژینال بهم گفت. کلا من ازشون خیلی کمک می گیرم و بهشون اعتماد دارم. هم فروشگاه و هم مشاورشون واقعا عالی هستند. تو هم می تونی از خودشون مشتقیم مشاوره بگیری ادرس سایتشون رو برات میذارم.

سلام من از این دو تا مدل اطلاعی ندارم ولی طبق تجربه ای داشتم از یه برند ایرانی به اسم ادمیلسون خیلی عالیهه هم 9 کاره هست هم ظاهر فوق العاده زیبا داره هم کیفیتشش حرف نداره قدرت موتور تو ابمیوه گیر خیلی مهمه که ادمیلسون حرف اولو میزنه تو قدرت

حالا لینک سایتو میزارم میخوایید ببینید https://edmilson.ir/product-category/juicer/ 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز