2777
2789
عنوان

کوتاه شدن قد

259 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزیز کسی تاحالا سابلیمینال کوتاه شدن قد خریده یا تاثیر داشته براش؟

ممنون میشم بگید‌.

(لطفا کسایی که چیزی نمیدونن و نظرشون با من مختلفه هی نیان بنویسن ک چرا و فلان و چلان ، نظر هرکس برای خودش محترمه.)

نچ

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سابلیمینال کوتاهی قد نداریم یعنی ساخته نشده

خواستی ساب گوش بدی حتما معتبر گوش کن

واقعا تاثیر گذارن

من عااااشق ساب های quadible integrity هستم

تو یوتیوب هست انلاین گوش میدم 

هانیه هستم . ای کوووهِ نمکانی که تو تاپیک های خودم اِسکی میرید میفرمائید ؛ [ اوکی تو خوبی ]*😒*                                   باید عرض کنم : پَ نَ پَ فکر کردی تو خوبی لابد⁉️🤣😏😌✌
اسى قدت چنده ؟ جالبه اينجا روزى چندتا تاپيك بلند شدن قد ميزنن شما برعكسى

اره عزیزم بلاخره نظر هرکسی متفاوته  و هرکسی ی چیزی دوست داره من قدم خیلی بلند نیست ۱۷۰ ولی دوست دارم ۱۶۰ یا ۱۶۵ باشم

میشه توضیح بدید چی هست اگه زحمتی نیس

گلم منم دقیق نمیدونم فقط شنیدم که ی پکیج های صوتی هست از طریق تاثیر بر روی ذهن میتونی تغیراتی که میخوای رو انجام  بدی مثل تغیر رنگ چشم کوتاه یا قد بلند شدن و ..

چی هس؟؟🤔

گلم منم دقیق نمیدونم فقط شنیدم که ی پکیج های صوتی هست از طریق تاثیر بر روی ذهن میتونی تغیراتی که میخوای رو انجام  بدی مثل تغیر رنگ چشم کوتاه یا قد بلند شدن و .