2777
2789

میخوام از معلم پسرم تشکر کنم بابت اردو و بهش بگم عکس از پسرم داره بفرسته واسه یادگاری میخوام

چطوری بگم قشنگ مودبانه باشه 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه و ممنون به خاطر خوشحال کردن بچه ها،اگه عکس دارید لطف کنید بفرستید

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام و وقت بخیر

ضمن تشکر ویژه بابت همه زحماتتون برای بچه ها و همینطور برای اردو، ممنون میشم در صورت امکان عکسهای اردو رو برای من هم ارسال کنید .

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

سلام اقای...  ممنون بابت زحمتی ک بره پچه ها کشیدی و مراقبشون بودید لطفا اگه عکسی ازشون دارین برام بفرستید 🌹

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند..

بگو سلام خانم فلانی طاعات  و عباداتتون قبول باشه

مرسی بابت اردو امروز ب بچها خیلی خوش گذشت . بیزحمت اگه عکس از اردومی بچها دارید بفرستید واسه یادگاری میخام داشته باشم . 

دیگه مودبانه تر از این تو ذهنم نیس😂

سلام رو یادت رفت😀

نه یادم نرفت،سلام واحوال پرسی رو خود اسی میتونه بگه دیگه

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

سلام خانم فلان 

وقتتون بخیر خیلی ممنونم که تو اردو کنار بچه ها بودید ایشالله که خوش گذشته باشه 

لطف میکنید اگه عکسی گرفتید از پسرم بفرستید تشکر

لحظاتی هستند که بدن انسان در هر حالتی که باشد ، روحش زانو زده است...

سلام وقتتون بخیر 

خواستم ازتون تشکر کنم بابت لطف و محبتتون به بچه ها و مسئولیت پذیری و دقتتون برای اردو 

..... جان خیلی خوشحاله و همش از خاطره اون اون روزش صحبت میکنه. 

میتونم خواهش کنم اگر عکسی از اون روز با.... جان گرفتید لطف کنید برای منم بفرستید 

ممنون و سپاسگزارم