2777
2789
عنوان

ژلیش ناخن برای دختر 12 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 6118 بازدید | 31 پست
اگ از ایناییه ک موهاشون رنگح پیج اینستا و تیک تاکم دارن کاشتم جرم نیست 😐😂

ن موهاش رنگه ن پیج اینستا و تیک تاک داره فقط پیج اپا داره😐:)

اگ دوسم داری ک هیچچچ اگ نداری غلط میکنی !! خودت باش بقیه زیاده مگ خودت چشه؟! از تو فقط یدونه تو دنیا هست :)) پس قدر خودت و بدون و خودت و کوچیک نکن تو زندگی مث شیشه باش ! هرکس شکستت ببرش •-• فقط ی عشق دارم اونم @نی_نی_یار_تقلبی هستن🥹🫶🏻 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گفتم ب ناخنش اسیب میزنه یا ن  همین😐

مطمین باش میزنه. اینکارا برا سن بالاهاست که ناخنای خودشون آسیب دیده و جلوه نداره. بچه ۱۲ ساله ناخناش طراوتش حیفتون نمیاد؟ مگر اینکه ناخنش یه مشکل خاصی داره میخوایید اونو بپوشونید. اون بحثش جداست. 

یه خانم مستقل و قوی 
من  شنیدم برا سنای کم فقط لاک میزنن سوهان و اینا نمیکشن میگف برا صدف ناخن خوب نیست  دی ...

خودمم ناخن کارم 

زیاد براش سوهان نمیکشم 

خودم میخوام انجام بدم کارشو

اگ دوسم داری ک هیچچچ اگ نداری غلط میکنی !! خودت باش بقیه زیاده مگ خودت چشه؟! از تو فقط یدونه تو دنیا هست :)) پس قدر خودت و بدون و خودت و کوچیک نکن تو زندگی مث شیشه باش ! هرکس شکستت ببرش •-• فقط ی عشق دارم اونم @نی_نی_یار_تقلبی هستن🥹🫶🏻 
مطمین باش میزنه. اینکارا برا سن بالاهاست که ناخنای خودشون آسیب دیده و جلوه نداره. بچه ۱۲ ساله ناخناش ...

ناخناش قارچ دارن 

تمام سیاهن 

ن موهاش رنگخ ن پیج اینستا و تیک تاک داره فقط پیج اپا داره

اپارات ؟ 

اع اونایییه ک سم درست میکنن پس😐😐😐

مردان قوی نمیترسند از برابری ـــــــــ محمد رضا برخوردار 😉😁 استخوان‌های پرتقال گلویم را زخم کرده‌اندانگار همچیز عجیب شده و من باور نمیکنم!        ت خیلی قوی هستی چون...خیلی وقتا اشکاتو خودت پاک کردی وقتی کسی حتی حواسش نبوددر تنهایی با حال بدت مبارزه میکردی وقتی همه بهت برچسب بی معرفت زده بودن ولی تو ازشون دور شده بودی فقط چون نمیخواستی حال کسی رو بد کنیوقتی قلبت شکست، شکسته هاشو خودت جمع کردی با اینکه دستت زخمی شد ولی نخواستی کسی دیگه رو درگیر کنیخیلی وقت ها پر ترس بودی ولی قدم برداشتی به سمت هدف و دست نکشیدی ازشروز های سخت و مشکلات زیاد رو پشت سر گذاشتی، و از پس اونها هرطوری بود بر اومدیخیلی حرف ها شنیدی که دلت رو شکست ولی از مسیر دلسرد نشدیبهت گفتن تنبل در حالی که نمیدونستن داری با طوفان افسردگی مقابله میکنی که نمیزاره کاری بکنیافراد سمی زندگیت رو حذف کردی حتی با اینکه خیلی دوسشون داشتیت خیلی قوی و ارزشمندی و لایق عشق و محبتی لطفا خودت رو دست کم نگیر🙂🖤https://harfeto.timefriend.net/16360977726590  چالش حرف ناشناس من 😍😨😂
خودمم ناخن کارم  زیاد براش سوهان نمیکشم  خودم میخوام انجام بدم کارشو

پس همون لاک زدنه دیگه نمیدونم بچه ها چرا جبهه گرفتن

ینی دور و برشون دختر بچه ها لاک نمیزنن؟

لاک ژل فقط ماندگاریش بیشتره همین

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
ناخناش قارچ دارن  تمام سیاهن

خب به جای ژلیش ... اول دنبال درمان باشین. دکتر پوست و مو برید . قارچش خوب شه. بعد اگه بازم نقص و مشکلی باقی موند که فقط از لحاظ زیبایی مشکل سازه ... برید دنبال این کارا. 

یه خانم مستقل و قوی 
شما میگی خودت ناخنکاری توی سالن بعد چطور خوب و بده ژلیش رو نمیدونی؟؟!! مثل این میمونه که یک آرایشگر ...

معمولا مشتریام سنشون بیشتر از 12 ساله 

شاید ماهی یکبار دختر 12 ساله ببینم 

برای ناخن دختر 12 ساله نمیدونم خوبه یا ن 

خب به جای ژلیش ... اول دنبال درمان باشین. دکتر پوست و مو برید . قارچش خوب شه. بعد اگه بازم نقص و مشک ...

رفتیم دنبالش متاسفانه خوب نشد کلی هم کرم زد 

ولی خوب نمیشه 

اعتماد بنفس اش رو از دست داده بخاطر ناخوناش

من چ کاری میتونم براش انجام بدم

مادر پدرمم ب فکر  نیسن 

رفتیم دنبالش متاسفانه خوب نشد کلی هم کرم زد  ولی خوب نمیشه  اعتماد بنفس اش رو از دست داد ...

ببین گلم ... من نمیدونم مشکلش چیه. ولی اگه واقعا قارچ و این ها باشه با اینکاری که میگی قارچش تشدید میشه. ناخن و خدای نکرده خدای نکرده زبونم لال یه وقت انگشتشم آسیب جدی میبینه. 

یه خانم مستقل و قوی