2789
عنوان

نامه بکارت

239 بازدید | 18 پست

بچها من خودم تنها میخوام برم معاینه بدون اینکه نامزدم یا خانوادهامون بدونن اخه بهش گفتم گفت نه نیازی نیس ولی من میخوام داشته باشم نامشو

حالا سوال من اینه زنگ زدم به منشی بگم نامه میخوام یا نه فقط وقت بگیرم رفتم پیش دکتر به خودش بگم چی میخوام؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از منشی بپرس تلفنی

بعضی دکترا نامه نمیدن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

خودتون خودتون کوچیک می کنید بعد جامعه کل دخترارو قضاوت مکنه الان مثلا نامزدت به کسی دست نزده کسیو نکرده که مخای بری بگیری

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.

ببخشید میدونم ربطی ب من نداره ولی شاید به دردت بخوره 

اون نامه به هبچ عنوان به دردی نمیخوره و میدونم برا محکم کاری میگیری ولی نباید اصلا ارزشتو ب این بدونی ک حتی حس کنی بعدا باید اثباتش کنی