تنهاتنهایـتنهاـ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 278 عنوان موهام پراز موخوره شده 250 بازدید | 18 پست ماه پیش دوجلسه بری موخوره گیری باقیچی رفتم ولی دیدم فایده نداره دیگه نرفتم الانم میخوام برم کوتاه کنم ولی هفته ی بعدعروسی دعوتم میترسم تافته ی بعد بیشتر بشه ازنظر شما الان کوتاه کنم یا وایسم بعد از عروسی آخه میخوام پسرونه کوتاه کنم 1401/02/06 | 18:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samaeis عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 59 همین الان داشتم راجب این تاپیک میزدم . منم موهام داغونه . خیلیییی میریزن . مامانم بردم کوتا کردم انقد گریه کردم . ولی فایده نداش
شاهیکا_سابق عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 15629 تو که میخوای از ته کوتا کنی دیگه چرا میترسی بیشتر بشه هم شده 🖤
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59816 اینهمه صبر کردی ی هفته روش هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
تنهاتنهایـتنهاـ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 278 همین الان داشتم راجب این تاپیک میزدم . منم موهام داغونه . خیلیییی میریزن . مامانم بردم کوتا کردم انق ... منم هم ریزش دارم هم موخوره
تنهاتنهایـتنهاـ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 278 تو که میخوای از ته کوتا کنی دیگه چرا میترسی بیشتر بشه هم شده نمیخوام ازته بزنم میخوام تاجایی که موخوره بره کوتاه کنم
arzi__ عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 2525 منم موهام افتضاح موخوره داشت هرچقد میزدم بازم میفتاد از شونه هام کوتاه کردم خیلی راحتم شکر خدا ندارم هنوز نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس! 👋
kurdgirl98 عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 4040 از نظر من بخاطر موخوره کوتاه نکن ، اموزش موخوره گیری رو از یوتیوب ببین بده خواهری کسی برات انجام بده بعدش روغن درمانی کن مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
تنهاتنهایـتنهاـ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 278 منم موهام افتضاح موخوره داشت هرچقد میزدم بازم میفتاد از شونه هام کوتاه کردم خیلی راحتم شکر خدا ... منم میخوام اونقدری کوتاه کنم که ازشر موخوره ها راحت شم
kurdgirl98 عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 4040 همین الان داشتم راجب این تاپیک میزدم . منم موهام داغونه . خیلیییی میریزن . مامانم بردم کوتا کردم انق ... قرص زینک پلاس برا ریزش مو خوبه مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
تنهاتنهایـتنهاـ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 278 از نظر من بخاطر موخوره کوتاه نکن ، اموزش موخوره گیری رو از یوتیوب ببین بده خواهری کسی برات انجام بده ... دوجلسه رفتم انجام دام ولی دیگه مویی برام نمونده هم کم پشت شده هم موخوره هاش بیشتر شده
arzi__ عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 2525 منم میخوام اونقدری کوتاه کنم که ازشر موخوره ها راحت شم من راحتم الان شستنشم اسونه اونقد موهام موخوره داشت البته جلوی موهام نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس! 👋
kurdgirl98 عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 4040 دوجلسه رفتم انجام دام ولی دیگه مویی برام نمونده هم کم پشت شده هم موخوره هاش بیشتر شده روغن آرگان بگیر حتما بعد حموم استفاده کنمنم موهامو کوتاه کردم ولی موی دخترم خیلی زیباست بخاطر همین خیلی ازش مراقبت میکنم روغن آرگان براش میزنم و ماهی یبار نوکگیری و موخوره گیریش میکنمحالا اگه کوتاه کردی بهش رسیدگی کن که دیگه سالم بلند بشه مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔