2777
2789
عنوان

کفشامو دزد برد😭😭

922 بازدید | 54 پست

بچه ها دو روزه کفشامو دزد برده، رفته بودم مراسم احیا اومدم بیرون دیدم نیستن... خدا ازش نگذره، نمیگه از یکی می‌دزده که نمیتونه دوباره کفش بخره؟! خیلی راحت بودن الان کمردرد و پا درد گرفتم چون دارم دمپایی لاستیکی میپوشم😢، کلافه شدم، همون قبلیا رو هم کلی پول جمع کردم تونستم بخرم، پام خیلی حساسه زود درد میگیره اگه کفشم راحت نباشه😭😭😭😭😭

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

چه قدر بعضیا بی رحم شدن

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل میخوای دزدی کنی یه چیز با ارزش بردار

اخه کفش؟ /:

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
یعنی با دمپایی میری بیرون؟😐

یه بار تا سوپری رفتم، هنوز نرفتم بیرون😢

باید میذاشتی تو پلاستیک

یه عالمه کفش بود، چه میدونستم از خدا بی خبر میاد سراغ کفش من

برداشت رفت اون ورتر دو تا الغوث الغوث گفت خدا بخشیدش🤣

😂😂😂

_ هرچی که بخوام و به دست میارم .               _ ملکه وحشی🔥                                           دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند/ از گوشه ی بامی که پریدیم، پریدیم ...🐦
برداشت رفت اون ورتر دو تا الغوث الغوث گفت خدا بخشیدش🤣

دهنت سرویس😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/