2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 54 پست
من میخوام بچم پسرباشه بهم دعا میده؟

اونایی که می‌خواین بچنون پسر بشه اول اینکه دختروپسر فرقی ندارن اینجور نگید خداقهرش میگیره اتفاقا دخمل عشقه .پسرهم جای خودش .ولی چیزی را به زور نخواید هر چی مصلحت حقه .الان پسر میخوای مفاتیح یک دعا داره اونا بخون ونیت کن اسم بچت محمد بزاری این را برو دنبالش دنبال طلسم و دعا نویس نباش عزیزم .انشالله به مراد دلت برسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نداد که چیکار کنم اگ بدونی چقد نذرو نیاز کردم نذرنمک کردم پخش کردم نداد که نداد

میتونی ای وی اف کنی یا بری پیش دکتر تغذیه با رفتن پیش دعا نویس چیزی حل نمیشه دعانویس نه دکتره نه خدا لطفا اینو درک کنید

عزیزم دعا نویس ها از خیلی قبل بودن.  معمولا کسایی که اهل قرآن و نماز بودن ، دعا می‌نوشتن  ...

بعضیا قدرت دعانوشتنشون قوی نیست و مشکل رفع نمیشه درحالی که یه نفر مشکل ساده ای داره با دعا همون دعانویس مشکلش حل میشه و میگه این بهترین دعانویسه

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد

سلام

واقعا این دعانویس حاج آقا براتی خداوکیلی خبره و استاد تمامه کارش رد خور ندارد پنجه طلایی هست

کار منو زیر یک هفته راه انداخت من از همین جاها آیدیشو برداشتم ولی اولش فکر نمی‌کردم انقدر کارش عالی باشه

الان فهمیدم کار ایشون مثل معجزه هست

مشکلم این بود که شوهرم با من قهر بود و همش سمت خانواده خودشو می‌گرفت و می‌خواستیم طلاق بگیریم حتی شب‌ها هم خونه نمی‌اومد به لطف حاج آقا براتی کارم درست شد و الان زندگیمون عالی شده

به خاطر هر مشکلی میرن پیش حاجی آیدی تلگرامش رو من هم می‌ذارم اگر کسی مشکل داشت بهش بگه کارش رو راه می اندازه

آیدی تلگرام حاج آقا براتی: @Keysheyi

خوب من دعا نویس خوب بشناسم اگه دعا برای بدی باشه نمیدن و باید خودت اینجا باشی &nbs ...

والا منی که تنها درآمدم پیج اینستاگراممه، تنها خاسته یی که از یه دعانویس خوب دارم اینه که هر پستی میزارم بالای صد کا ویو بخوره همین! یه درد دیگه دارم، اینه که مدرک درسیمو بگیرم، بخدا خودم ادمین که تلاش میکنم😭 مثلاً برای پیجم خودم واقعا سعی میکنم بهترین محتواها رو بسازم حتی اگه خود خدا بیاد رو زمین بگه تضمین میکنم هر محتوایی حتی بیخود بزاری بالای صد کا ویو میگیره! اینجوری نیستم که بدون تلاش بخام برسم... فقط شاید برای مدرکم نتونم اونقدرا تلاش کنم که به دعانویس نیاز دارم... در به درم دنبال دعانویسی💔 خسته شدم خسته