2777
2789
عنوان

دعانویس

732 بازدید | 54 پست

واقعا برام سواله ک دعانویس واقعیه؟وجوددارع؟یا خاست خداعه و خدامیخاد اون اتفاق بیوفته ولی وقتی واسه اون کار پیش دعانویس میری فک میکنیم کاردعانویسع

خیلی گیج شدم درمونده درموندم....بنظرتون دعانویس واقعیه؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعانویس فقط یه دروغگویه

پس ابنایی ک من میبینم میگن دعانویس کارموحل کردچیه؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
واقعی هستند ولی بعضی از دعانوسا بی سواد هستند به خاطر همین دعاشون کار نمیکنه

ازکجابفهمیم کارش خوبه یان

پس ابنایی ک من میبینم میگن دعانویس کارموحل کردچیه؟

یه کاری رو خدا میکنه یه گره ای رو باز میکنه جای اینکه بگن لطف خداس میگن کار دعانویسه 

هیچکس اندازه من سمت این چیزا نبود و اعتماد نداشت ولی همش دروغه و جز سنگینی چیزی تو زندگیت نمیاد 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
اگه تبلیغ نمیکنید یه دعا نویس خوب معرفی کنید😑

برای چ کاری میخای؟من ازدواجم باعشقم ک خانوادم مخالفن🥲🥲

یه کاری رو خدا میکنه یه گره ای رو باز میکنه جای اینکه بگن لطف خداس میگن کار دعانویسه  هیچکس ان ...

من اماخستم ۹ سال صداش میزنم بی فایدس

خدا کنه دروغ باشه و هیچکی نتونه گره تو کار دیگری بندازه

گره انداختن خوب نیس اما حل مشکل بکنن خوبه😪