naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان دعانویس 732 بازدید | 54 پست واقعا برام سواله ک دعانویس واقعیه؟وجوددارع؟یا خاست خداعه و خدامیخاد اون اتفاق بیوفته ولی وقتی واسه اون کار پیش دعانویس میری فک میکنیم کاردعانویسعخیلی گیج شدم درمونده درموندم....بنظرتون دعانویس واقعیه؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1401/02/06 | 16:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابرو_پشمکی عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 23195 دعانویس فقط یه دروغگویه تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
hassanbamarii عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 267 واقعی هستند ولی بعضی از دعانوسا بی سواد هستند به خاطر همین دعاشون کار نمیکنه
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 دعانویس فقط یه دروغگویه پس ابنایی ک من میبینم میگن دعانویس کارموحل کردچیه؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
bshsheuwj عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 1161 اگه تبلیغ نمیکنید یه دعا نویس خوب معرفی کنید😑 دختری در من ساز امیدواری میزند🕊🎸
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 واقعی هستند ولی بعضی از دعانوسا بی سواد هستند به خاطر همین دعاشون کار نمیکنه ازکجابفهمیم کارش خوبه یان روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ابرو_پشمکی عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 23195 پس ابنایی ک من میبینم میگن دعانویس کارموحل کردچیه؟ یه کاری رو خدا میکنه یه گره ای رو باز میکنه جای اینکه بگن لطف خداس میگن کار دعانویسه هیچکس اندازه من سمت این چیزا نبود و اعتماد نداشت ولی همش دروغه و جز سنگینی چیزی تو زندگیت نمیاد تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 اگه تبلیغ نمیکنید یه دعا نویس خوب معرفی کنید😑 برای چ کاری میخای؟من ازدواجم باعشقم ک خانوادم مخالفن🥲🥲 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
نازلیم۱۵ عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 2843 منم همین برام سواله، خیلی شنیدم دعا نویس دعا نوشته و اون کار انجام شده...همش برام سواله پس اگه با دعا نویس کار راه میوفته، اراده خدا چی میشه؟
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 یه کاری رو خدا میکنه یه گره ای رو باز میکنه جای اینکه بگن لطف خداس میگن کار دعانویسه هیچکس ان ... من اماخستم ۹ سال صداش میزنم بی فایدس روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
گلیمان عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5452 یه کاری رو خدا میکنه یه گره ای رو باز میکنه جای اینکه بگن لطف خداس میگن کار دعانویسه هیچکس ان ... خدا کنه دروغ باشه و هیچکی نتونه گره تو کار دیگری بندازه
hassanbamarii عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 267 ازکجابفهمیم کارش خوبه یان دعانویس سرکتاب باز کرده ولش کن دعا نویس بدون باز کردن کتاب مشکل باید بفهمه و دعا بده یعنی مثل غیب
bshsheuwj عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 1161 برای چ کاری میخای؟من ازدواجم باعشقم ک خانوادم مخالفن🥲🥲 فعلا بر هیچ کاری 😑😂 دختری در من ساز امیدواری میزند🕊🎸
ابرو_پشمکی عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 23195 من اماخستم ۹ سال صداش میزنم بی فایدس میفهمم عزیزم. منم. خستم ولی سمت این چیزا هم نرو تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 خدا کنه دروغ باشه و هیچکی نتونه گره تو کار دیگری بندازه گره انداختن خوب نیس اما حل مشکل بکنن خوبه😪 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....