2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۲

130 بازدید | 18 پست

من پشت کنکوریم و نظام قدیمم میخوام سال ۱۴۰۲ کنکور بدم حالا موندم تجربی بدم یا زبان هدفمم فرهنگیانه و اینکه میگن ۶۰ درصد سوابق تحصیلی قطعیه راسته؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته و عمومی هارو حذف کردن کلا سخت شده

و از ریاضی و زیست و شیمی و فیزیک هیچی یادم نیست ولی خیلی دلم میخواد کنکور تجربیم بدم اما باید کلاس ثبت نام کنم و کلی دردسر داره میارزه بنظرتون شاید پزشکی قبول بشم یا اینکه فقط زبان بخونم و هدف فرهنگیان ادامه بدم 

ای وای باید برم ترمیم معدل😭😭😭😭😭😭

عزیزم عمومی ها حدف نشده به دلیل اینکه این نظریه فعلا رد شده حالا شماهم دعا کنین که اصلا به تصویب نرسه

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  
و از ریاضی و زیست و شیمی و فیزیک هیچی یادم نیست ولی خیلی دلم میخواد کنکور تجربیم بدم اما باید کلاس ث ...

منم دقیقا بخاطر همین دردسرهاش منصرف شدم  حالا شاید شما بتونی ناامید نباش

منم نظام قدیمم تصمیم داشتم سال دیگه کنکور بدم به همین خاطر منصرف شدم معدل دیپلمم خوبه ولی معدل کتبی ...

منم اصلا خوب نیست و فقط برای ترمیم معدل سوم باید درست کنیم یا پیش دانشگاهیم باید درست بشه؟؟؟