2821
2789
عنوان

اعصبیییییییییییم

75 بازدید | 7 پست

مامانم ی ابی خورده منو توش دیده نمیرونم مرگش چیه زنیکه رولنی انقدر از من متنفره در عوض عااااااشق داداشمه

الان دعوامون شد اننننقدر نفرینم کرد حالا فکر میکنید دعولیی که وحشدناک باشه ولی یه دعوایی که من گفتم ی چیزیو ببینم اون نشونم نداد منم گفتم بروبابا یهووووو شروع کرد نفرین خاریتو ببینم بدبختیتو ببینم حالا وقت زیااااده خار میشی ب ذلت میوفتی بعد همو ثانیه داداشم اومد یهو گفت ناهار بیارم واست مامان جون منم منم گفتم 💩کم بخور ازش گفت دردش بخوره تو سر تو بعد میخنده

خالم خیییییلی بده من واقعا ازیتش نمیکنم در عوض داداشم مامانمو میزنه باهاش خیییییلی بده ولی من هیچ کاری باهاش ندارم تا هرچی میشه از بچگیم همییییشه دست میزده رو قران که ب خاری و بدبختی بیوفتی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من مشکلم اینه وقتی داداش کوچیکتر ازخودم بهم زوور میگه و تو کارم دخالت میکنه پدر و مادرم هیچی بهش نمیگن چون تنها پسرشونه و این باعث شده این خیلی پرور بشه خیلی 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

با یکیم قرار ازدواج کنم اننقدر دلم مبخواد بتونم باهاش حرف بزنم بگم چچچچقدر تو مخی دارم ولی روم نمیشه هیچی بگم بهش هیچکسم ندارم همش باید بریزم تو خودم

خییییلی خستم بسه دیگه تا کی من خدایی که بخواد حرف همچین مادر اشغالیو قبول کنه قبولش ندارم 

سعی کن اصلا باهاش ارتبتط برقرار نکنی تا زمانی ک جدا بشی

عشق یعنی کاپوچینو با هیس و دیگر هیچ:)درگیر طُ بودم نمازم به قضا رفت..♥️🤦🏻‍♀️
سعی کن اصلا باهاش ارتبتط برقرار نکنی تا زمانی ک جدا بشی

اومد و من صد سال دیگم ازدواج نکردم این میخواد هممممممینجوری منو نفرین کنه 

خیلی بدبختم همه دخترا با مامانشون اوکین این عوضی واسه بدبختی من روزی ده بار دست به اسمون میشه

خب من بدبخت بشم به تو جی میرسه اخههههههه مگه غریبم که بدبختیم انقدر ارزوی تو باعث خوشحالیت میشه

اومد و من صد سال دیگم ازدواج نکردم این میخواد هممممممینجوری منو نفرین کنه  خیلی بدبختم همه دخت ...

ازدواج نکن خب برو سرکار هم کمتر میبنیش هم پول جمع میکنی

عشق یعنی کاپوچینو با هیس و دیگر هیچ:)درگیر طُ بودم نمازم به قضا رفت..♥️🤦🏻‍♀️