2789
عنوان

کپشن خفن

94 بازدید | 5 پست

باع شما ک ذهن خلاقی دارید یه کپشن متن خفن بدید غمگین باشه چس ناله نباشع 😐😐

خوب باشه دیگ من ک‌مخم کار نمیکنه

یجوری‌فراموشت‌میکنم‌ک‌آلزایمز‌بگه‌پشماممم😐

خب این کپشن غمگین راجب چی باشه؟ 

نا امیدی؟ 

شکست عشقی؟ 

حس اینکه کسی توی این دنیا درکت نمیکنه و تنهایی؟ 

شخص خاصی فراموشت کرده و تو دلگیری ازش؟ 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

خیلی از رفتارا و کارایی ک شاید از نظر بعضیا فقط شوخی و مسخره بازی باشه ممکنه تاثیر خیلی عمیقی روی زندگی یه نفر بزاره و آسیب خیلی شدیدی بهش بزنه!

مراقب حرفا و کارامون باشیم..

فقط همین ت این لحظه رسید ب ذهنم با چیزی ک ت گفتی چصناله نباشه🗿

. I think it's done this time , I can't believe

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این کپشن غمگین راجب چی باشه؟  نا امیدی؟  شکست عشقی؟  حس اینکه کسی توی این دنیا ...

نمی‌دونم یه بی اعصاب عاشقانه غمگین 😐

خیلی از رفتارا و کارایی ک شاید از نظر بعضیا فقط شوخی و مسخره بازی باشه ممکنه تاثیر خیلی عمیقی روی زن ...

قشنگع

نمی‌دونم یه بی اعصاب عاشقانه غمگین 😐

من آن پرنده را که می خواند در سر من و مدام می گوید که دوستم داری و مدام می گوید که دوستت دارم ، من آن پرنده ی پرگوی پر ملال را صبح فردا خواهم کشت (ژاک پره ور) 

هر لذتی که می پوشم یا آستینش دراز است یا کوتاه یا گشاد هر غمی که می پوشم دقیق انگار برای من بافته شده هرکجا که باشم (شیرکو بیکس) 

هرگاه قصد رفتن کردید بروید و هرگز برنگردید به رفتن وفادار باشید تا ماهم به فراموش کردنتان وفادار بمانیم (محمود درویش) 

ای ظریف ترین درد که بر سمت چپ سینه ام نشسته ای این چنین بی تفاوت نباش چیزی که اینجا می سوزد فانوس نیست دل من است (تورگورت اویار) 

تو عشق بودی این را از رفتنت فهمیدم (جمال ثریا) 

تو اینجا نیستی و گم شده ای اما هنوز لبخندت اینجاست و روی صندلی روبرویم نشسته است (شیرکو بیکس) 

زندگی از من می خواهد که فراموشت کنم و این چیزی ست که دلم نمی تواند بفهمد (محمود درویش) 

بدون اشک گریستن را آموختیم‌ ( محمود درویش) 

ببخشید که دیر شد تا برسم خونه و دفترم رو پیدا کنم اینارو بنویسم طول کشید 

امیدوارم بدردت  بخوره

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...