2777
2789
این تاپیک وایب منفی نیست؟ شاید یکی مثل بعد از لاغر شدن هانده باشه  چرا یکجانبه حرف میزنید

شما یک فرم صورت رو مسخره کردین،فرم صورتی که خیلیا دارن و باحاش حال میکنن ولی اگه کامنت شمارو ببینن و اعتماد به نفس نداشته باشن روشون تاثیر می‌ذاره و ناراحت میشن

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این عددا الکیه  وزن هانده حداقل ۷۵ تا ۸۰ بوده با قد ۱۷۵ اون حجم گوشت و تپلی از وزن ۷۵ تا ۸۰ بر ...

دختر فقط صورتش تپل بود😐 کجاش گوشت داشت 

دختر خاله منم قدش۱۷۳ وزنش ۶۲ ولی صورتش تپله و بدنشم پرو متناسبه  هانده کلا سیستم بدنش این فرمی بود خیلی بامزه بود حیف کرد خودشو وگرنه اصلا چاق نبود

امضات👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

♥️💐♥️

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
دختر فقط صورتش تپل بود😐 کجاش گوشت داشت  دختر خاله منم قدش۱۷۳ وزنش ۶۲ ولی صورتش تپله و بدنشم پ ...

اره ی عمل کرده 

فقط اسم عمل چیه

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
بیشتر از این سن داره🥴🥴🥴من بیست‌سالم بود این همینقدر بود 

نه عزیزم دیگه سنش تو سایت های مختلف هست اینا تا ۴۰ هم همین طور خوب میمونن. چون کارشون به خودشون رسیدنه. من همسن این بودم ۹۶ کیلو بودم  ایشون ۵۵ کیلو هستن

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
شما یک فرم صورت رو مسخره کردین،فرم صورتی که خیلیا دارن و باحاش حال میکنن ولی اگه کامنت شمارو ببینن و ...

شما هم یه فرم صورت رو مسخره کردین 

خوبه عنوان تاپیک اینه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
شما هم یه فرم صورت رو مسخره کردین  خوبه عنوان تاپیک اینه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من فرم صورت کسی رو مسخره نکردم عزیزم،گفتم کسی که عمل می‌کنه و تزریق می‌کنه برا صورت خودش تصمیم گرفته به کسی نگفته دم کن برو صورتتو مثل من عمل کن،ولی شما داری کلا برا همه نظر میدی

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
من فرم صورت کسی رو مسخره نکردم عزیزم،گفتم کسی که عمل می‌کنه و تزریق می‌کنه برا صورت خودش تصمیم گرفته ...

من شما رو نمیگم تاپیک رو میگم

نباید کلا به خودمون اجازه بدیم در مورد بدن و ظاهر کسی حرف بزنیم من هر وقت ببینم کسی داره در مورد ظاهر یکی حرف میزنه و میگه زشت شده یا زشته و فلان و بهمان، ایرادهای خود طرف رو بهش میگم تا یاد بگیره هر ظاهری قابل تمسخر هست و اگر کسی  خویشتن داری میکنه اون نباید روش رو زیاد کنه.

کامنتی هم که گذاشتم کارکردش همین بود تا وقتی یه عده باشن به کسی بگن استخونی یه عده هم هستن جواب بدن گونی و بشکه

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.