2777
2789
جذاب تر شده ایرانیا کلا توپر میپسندن ولی ترکیه ای ها ،همه دختراشون لاغر و تَرکه ای هستن

ایرانیا سلیقشون از قاجار تا حالا تپل پسند بوده و فکر کنم خواهد بود تا ابد

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تپلی بیشتر  بهش میومد  ولی پیرم داره میشه دیگه سنش داره میره بالا عوض میشه

عزیزم ۲۸ سالش بیشتر نیستا. ایشون زاویه سازی فک و صورت انجام داده که اینشکلی شده

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
واقعا برات متاسفم انقد راحت راجع به فرم صورت کسی بد میگی،شاید کسی الآن این فرم صورت رو داشته باشه و ...

پس اینهمه آدم میرن زاویه فک می زنن دارن وایب منفی میدن

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
پس اینهمه آدم میرن زاویه فک می زنن دارن وایب منفی میدن

اونا صورت خودشونو عمل میکنن خودشون اونجوری نمیپسندن نمیان به بقیه بگم دم کن برو‌صورتتو عمل کن،شاید خیلیا صورت گرد تپل دوست دارن،شما باید مواظب حرف زدنت باشی

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
اخه مگه هانده چاق بود😐😐😐۱۷۵قدش بود ۶۵کیلو وزنش  الان شده ۵۵کیلو

این عددا الکیه 

وزن هانده حداقل ۷۵ تا ۸۰ بوده با قد ۱۷۵ اون حجم گوشت و تپلی از وزن ۷۵ تا ۸۰ برمیاد

قبلن بانمکتر بود حیف اون صورت

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

صورت بامزه و خوشگلی داشت 

من چهره قبلش را بیشتر دوست داشتم 

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
اونا صورت خودشونو عمل میکنن خودشون اونجوری نمیپسندن نمیان به بقیه بگم دم کن برو‌صورتتو عمل کن،شاید خ ...

این تاپیک وایب منفی نیست؟

شاید یکی مثل بعد از لاغر شدن هانده باشه 

چرا یکجانبه حرف میزنید

عزیزم ۲۸ سالش بیشتر نیستا. ایشون زاویه سازی فک و صورت انجام داده که اینشکلی شده

بیشتر از این سن داره🥴🥴🥴من بیست‌سالم بود این همینقدر بود 

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم