2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمالی نیستم  هرچی با هرچی خوشمزه باشه میخورم غذاست ایه کتاب مقدس که نیست نشه تغییرش داد  ...

نه کتاب مقدس نیست ولی خودتو خفه نکنی یه وقت خوده باقالی میشکنه تو گلو شامی هم خشک همینطور!

فک کنم ساقه طلایی با پشمک حاج عبدالله هم زاییده این تنوع بود  

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

نه کتاب مقدس نیست ولی خودتو خفه نکنی یه وقت خوده باقالی میشکنه تو گلو شامی هم خشک همینطور! فک کنم س ...

نه بابا خیلی نرم وکره ای میپزم اصلا خشک نیست   

من اشپزی دوست دارم مخصوصا وقتی حال دلم خوب نباشه زیاد اشپزی میکنم خرد کردن وسرخ کردن وجوشوندن و مخلوط کردن و بخارپز کردن باعث میشه کمتر فکر و خیال نکنم یا به دیگران گیر ندم 

اینه که قلق پختن دستم اومده 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
نه بابا خیلی نرم وکره ای میپزم اصلا خشک نیست     من اشپزی دوست دارم مخصوصا وقتی حال دلم ...

خب پس خوبه موفق باشی من خیلی با آشپزی حال میکردم ولی الان حوصله ندارم فقط میگم غذا باشه!

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

خب پس خوبه موفق باشی من خیلی با آشپزی حال میکردم ولی الان حوصله ندارم فقط میگم غذا باشه!

امیدوارم حال دلت خوب باشه

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .